Meny Lukk

Her på Drikkeleker.no har vi et forum med mange morsomme drikkeleker, videoer og spillelister som hjelper deg med å skape en perfekt fest. Alt er gratis, men du må være registrert bruker for å kunne poste dine egne innlegg, kommentere på det andre har lagt ut og ikke minst gi tommel opp eller ned. Vi tømmer for tiden vårt lager i drekka-shopen, ta en titt for mange gode tilbud! Vårt mål er å være det foretrukne norske nettstedet for fest & moro!

Gå til forum: Fest & Moro


Fra DREKKA-SHOPPEN:

ALT SKAL UT!

50% RABATT PÅ ALLE VARER!
200,- i rabatt på ordre over 1000,-

 • 79 kr 40 kr
  Bondesjakk, eller tre på rad eller tic tac toe, er et enkelt spill du sikkert kjenner i papirversjon. På fest er det shotsversjonen som gjelder!

  Når man spiller med brikker flytter man brikkene rundt til en har tre på rad. Taperen må drikke. Variasjoner av mengden drikke er f.eks. å drikke de tre som er på rad, drikke alle glass som er på brettet, osv. osv.

  Lykke til, take care!

 • 47 kr 24 kr

  Ølseidler har lenge vært populært rundt i Europa, særlig i Tyskland.
  Dette er en type seidel som er enkel, rimelig og god å bruke. Størrelsen er på 0,5 liter (0,63 liter til kanten), så det passer godt til en boks.

  Vi får stadig spørsmål om vi kan skaffe forskjellige typer glass og seidler, har du et ønske så ta kontakt.

 • 279 kr 140 kr

  Ta kontroll over neste vannkrig med det mest fantastiske vann-våpenet som noen gang er laget. Vannbomberen gir deg mulighet til å dynke konkurrentene dine fullstendig ved å sikte inn vannbombene. Den sender avgårde vannbombene opp til 8 meter. Inkluderer 100 vannbomber.

 • 79 kr 40 kr

  Fest korketrekkeren til vinkorken og begynn å skru. Etterhvert som du skrur beveger «armene» til trekkeren seg i været, og til slutt bretter du disse ned igjen. Korken trekkes da opp, og vinen er klar for servering.

 • 127 kr 64 kr

  Dette er en kjølebag du kan ha med litt mer i, uten at den blir alt for stor. Det er en bag du kan ha på ryggen, så den er enkel å ha med seg.

 • 279 kr 140 kr

  Det klassiske spillet fra 1960-tallet har nå blitt trykket på et strandhåndkle. Barna vil elske dette enkle, morsomme spillet like mye som du gjorde – og selvfølgelig kan du være med! Settet leveres komplett med håndkle og to spesialterninger. Dette er rett og slett et «must have» for de som liker å ha det moro i solen.

 • 159 kr 80 kr

  En ølmugge can brukes til to ting:
  1) Servere gjester øl fra en stilig ølmugge
  2) Drikk rett fra mugga!

  Dette er en stilig ølmugge med Carlsberg-logo som rommer 1,5 liter.

 • 159 kr 80 kr

  Trykk denne ned på flasken som et stempel, og korken spretter av. En morsom og annerledes opptrekker.

  ZapCap er kraftig og solid, laget i rustfritt stål.

 • 199 kr 100 kr

  Hagefester blir alltid morsomme med aktiviteter litt utenom det vanlige. Hva med litt oppblåsbar leke-karate?

  Dette settet inneholder 2 par store oppblåsbare hender, 2 par store oppblåsbare føtter og 2 pannebånd.

 • 79 kr 40 kr

  Dette store ølglasset rommer 2 1/2 pints, litt over 1 liter. Dette er ølglasset for «de tøffe gutta»!

 • 239 kr 120 kr

  Kjenner du noen som er glade i å drikke og dårlig til bens? Hvorfor ikke gi dem en stokk med påmontert flaske og ringeklokke?

  Passer perfekt som gave til lystige pensjonister 🙂

 • 159 kr 80 kr

  Test dine sikte- og skyteegenskaper med dette geværet som skyter skumballer. Skyt på vennene dine under festen, eller kollegene dine på kontoret. Det følger med skumballer og 6 plastikbokser som du kan skyte på.


Besøk også