Meny Lukk

Viser 1–20 av 144 resultater

 • 359 kr 180 kr

  Ta med denne trakten på fest, og du får garantert oppmerksomhet! Den er designet for å ta den på deg som en ryggsekk (derav navnet), mens andre «bonger» fra den. Det er en helt unik og utrolig morsom opplevelse.

  Trakten kan fylles med ca. tre øl, og takket være antiskumsystemet er den klar i løpet av kort tid. Den skaper garantert liv og stemning på både små og store fester.

  Denne modellen har et antiskum-system koblet til slangene. Antiskumsystemet er på enkelte av våre trakter, og det gjør at skummet som kommer når dere heller i ølen blir raskere borte.

 • 119 kr 60 kr

  Knips ballen inn i midten og se hvor sterk du er. Kan brukes som drikkelek der den svakeste må drikke, eller du kan ha den stående på kontorpulten til tidsfordriv når du ikke har noe annet å gjøre 😉

  Setter du denne frem på bordet er det garantert at en eller flere blir sittende med denne i flere runder!

 • 159 kr 80 kr

  To spillere holder hver sin bestemor, og trykker på knappene for å få inn to rette høyre og så en knock-out venstre. Bestemødrene har aldri vært mer klare for en fight, de vet du må drikke om hun detter!

 • 63 kr 32 kr

  Jekk flaskene med denne, og den holder tellingen på hvor mange du har åpnet.

  Med et trykk på knappen på siden trekker du i fra en, og hold knappen inne i 3 sekunder for å nullstille den.

 • 159 kr 80 kr

  Problemet på fest er ofte å holde drikken sin kald. Det er upraktisk å ha med seg en stor kjølebag for dette formålet. Denne kjølebagen kan du brette sammen når den er tom, og f.eks. putte i sekken når du skal videre eller hjem.

  Kjølebagen rommer 10 liter.

 • 127 kr 64 kr

  Problemet på fest er ofte å holde drikken sin kald. Det er upraktisk å ha med seg en stor kjølebag for dette formålet. Denne kjølebagen kan du brette sammen når den er tom, og f.eks. putte i veska når du skal videre eller hjem.

  Kjølebagen rommer 5 liter.

 • 47 kr 24 kr

  Ta på brillene, sett den ene enden i glasset og den andre i munnen. Brillene er et sugerør der drikken da flyter rundt øynene… Ser fantastisk morsomt ut! Dette er et produkt som barn også synes er morsomt.

 • 199 kr 100 kr

  Dette er en perfekt gave som kan gis året rundt. Den er kan brukes til piknikk, reiser, etc. etc. Alle steder hvor du har behov for kald drikke uten tilgang på kjøleskap.

  Den kan kjøle vin, champagne, vann eller brus. Passer til alle flasker og bokser opp til 750 ml.

  CaddyO er enkel å bruke. Legg plastsylinderen i fryseren i 4-6 timer for «lading». Deretter setter du den inn i CaddyO-holderen. Den er nå klar til å kjøle ned din favorittdrikke. En varm flaske vil kjøles ned i løpet av ca. 30 minutter (solvarme flasker bruker lenger tid), og den holder flasken og drikken kald i 8-9 timer.

  Dette er et «must have»-produkt!

 • 47 kr 24 kr

  Grønn caps med Carlsberg-logo

 • 63 kr 32 kr

  Skal du ha en skikkelig feiring med champagne? Lag litt show ut av åpningen. Fest holderen på flasken og enden av fallskjermen på korken. Når du åpner flasken flyr fallskjermen etter, og korken daler stille og forsiktig ned igjen.

  Fallskjermen kan brukes flere ganger, og passer til alle flasker som har kork som kan «skytes» ut.

  Morsom til velkomstshow, utdrikningslag etc.

 • 159 kr 80 kr

  Dette stativet kan stå fremme på bordet å pynte opp når gjestene kommer på besøk. Glassene har ikke stett, så man må enten holde det i hånden, eller drikke opp og sette det tilbake i stativet.

 • 60 kr 30 kr

  Skal dere leke en av våre kort-drikkeleker? Eller bare spille kort? Hvorfor ikke lære cocktail-oppskrifter samtidig? Denne kortstokken har en cocktail-oppskrift på hvert kort, totalt 55 oppskrifter (inkl. jokere).

  Obs: Teksten står på svensk, men det går vel bra?

 • 119 kr 60 kr

  Pakken er ideell for morningen etter kvelden før. Dundrende hodepine, tørr i munnen og svarte ringer under øynene? Få det bedre med denne pakken som inneholder en stor kopp og ispose. Morsom gave til den kommende brudgom når utdrikningslaget starter.

 • 239 kr 120 kr

  Først skal dere putte pinner inn på kryss og tvers i ringen med mange småhull i. Hullene er formet slik at pinnene kan settes inn i mange forskjellige retninger. Pinnene blir et slags «gulv». Deretter heller dere alle de små «ølglassene» oppi beholderen. De detter ikke ned p.g.a. pinnene dere har satt inn.

  Nå skal dere etter tur ta ut en og en pinne. Hvis det detter ned et ølglass når en person tar ut en pinne, må denne shot’e.

  På slutten vil dere oppleve at når en tar ut en pinne, så vil plutselig alle ølglassene falle ned. Dere kan da ha en regel om at denne personen må shot’e alle de andre deltakernes shots.

 • 79 kr 40 kr

  Du har sikkert sett den før, hjelmen til å ha bokser i for så å drikke med slange som går oppi boksene. Perfekt til f.eks. utfrikningslag.

  Leveres i rød eller blå
  For øyeblikket kun blå på lager

  Skal du ha mer enn 5 hjelmer, ta kontakt for rabatt!

 • 79 kr 40 kr

  Dette er en drikkevelger som du tar på deg som et armbåndsur. Med andre ord ikke noe problem å ta den med når du f.eks. skal ut på byen. Trykk på knappen, og viseren spinner rundt som en rulett. Din neste drikk er det viseren stopper på.

 • 47 kr 24 kr

  En enkel, fleksibel sirkelformet folie, som du ruller sammen og setter ned i vinflasken. Denne gjør så at du ikke søler vin når du heller (dråpen som renner nedover flasken er borte!)

 • 31 kr 16 kr

  Dette er en morsom måte å få litt soveromsinspirasjon på. Kast terningene, og gjør som terningene viser. Begge terningene må kastes. Da terningene er selvlysende kan de til og med brukes med lyset avslått!

 • 39 kr 20 kr

  Du kan ikke ha en dorull stående på nattbordet. En pakke Kleenex e.l. går an, men er ikke like morsomt som en pakke «After Sex Tissue».

  Passer perfekt som en morsom liten gave til både han og henne.

 • 96 kr 48 kr

  Trekk opp bilen til farfar, og sett ham på startstreken. Den som kommer først til mål, eller har kommet lengst når de stopper, har vunnet. Taperen må drikke!