Meny Lukk

Viser 1–20 av 32 resultater

 • 119 kr 60 kr

  Knips ballen inn i midten og se hvor sterk du er. Kan brukes som drikkelek der den svakeste må drikke, eller du kan ha den stående på kontorpulten til tidsfordriv når du ikke har noe annet å gjøre 😉

  Setter du denne frem på bordet er det garantert at en eller flere blir sittende med denne i flere runder!

 • 159 kr 80 kr

  To spillere holder hver sin bestemor, og trykker på knappene for å få inn to rette høyre og så en knock-out venstre. Bestemødrene har aldri vært mer klare for en fight, de vet du må drikke om hun detter!

 • 60 kr 30 kr

  Skal dere leke en av våre kort-drikkeleker? Eller bare spille kort? Hvorfor ikke lære cocktail-oppskrifter samtidig? Denne kortstokken har en cocktail-oppskrift på hvert kort, totalt 55 oppskrifter (inkl. jokere).

  Obs: Teksten står på svensk, men det går vel bra?

 • 239 kr 120 kr

  Først skal dere putte pinner inn på kryss og tvers i ringen med mange småhull i. Hullene er formet slik at pinnene kan settes inn i mange forskjellige retninger. Pinnene blir et slags «gulv». Deretter heller dere alle de små «ølglassene» oppi beholderen. De detter ikke ned p.g.a. pinnene dere har satt inn.

  Nå skal dere etter tur ta ut en og en pinne. Hvis det detter ned et ølglass når en person tar ut en pinne, må denne shot’e.

  På slutten vil dere oppleve at når en tar ut en pinne, så vil plutselig alle ølglassene falle ned. Dere kan da ha en regel om at denne personen må shot’e alle de andre deltakernes shots.

 • 96 kr 48 kr

  Trekk opp bilen til farfar, og sett ham på startstreken. Den som kommer først til mål, eller har kommet lengst når de stopper, har vunnet. Taperen må drikke!

 • 199 kr 100 kr

  Noen ganger kan fyllekjøring være morsomt… og lovlig! Fyll opp glasset med din favoritt-shot, og sett det i holderen på den tøffe radiostyrte bilen. Nå skal det kjøres i mellom kjeglene, og hvis du søler må du drikke opp resten av innholdet. Stol på oss – jo lenger du kjører jo vanskeligere blir det.

  Ha det morsomt med fyllekjøringa, men husk – ikke drikk og kjør i den virkelige trafikken!

 • 239 kr 120 kr

  Blås opp endeputene og midtstykket, og monter stokkene sammen. Fest ankelstroppene, og start kampen!

  To deltakere skal slå / dytte hverandre, og det er om å gjøre å få motstanderen til å falle. Siden man har en stropp festet rundt bena har man ikke veldig god balanse.

  Dere kan spille med forskjellige regler, men f.eks. best av tre. For hver kamp må taperen drikke, og den som taper totalt må drikke to.

  Det anbefales å utføre leken på et mykt underlag, og ikke i nærheten av bord o.l. med skarpe kanter.

 • 239 kr 120 kr

  Dette spillet er ganske like enkelt som det er genialt. Det er tatt utgangspunkt i en gammel kjent, populær drikkelek, og så er det laget et brettspill av det.
  Poenget med spillet er å få alle til å utlevere seg selv med sine mest flaue opplevelser eller sexy detaljer om hva de virkelig har eller ikke har gjort.

  I brettversjonen vil brikken din lande på de forskjellige drikkeaktivitetene på brettet. Det kan hende du må drikke, gi bort drikke, danse, synge, snurre rundt etc.

  Dette spillet vil overraske deg, sjokkere deg og få deg til å le masse. Vi garanterer! 🙂

  Det kan ta en time eller to å spille – avhengig av hvor mye du kan drikke…

  Regler:
  Spillerne flytter brikkene rundt på bordet ved å svare på «I’ve Never» spørsmål. Når en spiller lander på «Draw an I’ve Never Card», må spilleren trekke et kort fra bunken og lese spørsmålet høyt.

  Eksempel:
  Spørsmål: I’ve never had sex on my roommates bed?

  Hvis det er sant, flytt et hakk frem.

  Hvis det ikke er sant, snurr rundt 5 ganger og ta en drink!

  Ved å spille dette spillet vil du finne ut hvem av dine venner som er «engler», og hvem som er «dirty» og hvem som er en «wannabe gigolo».

  Det er også kort med blanke spørsmål, hvor dere selv lager et spørsmål.

  Noen ganger hender det at en spiller lyver, og en spiller som blir tatt i en løgn (minst to andre spillere er enige om at han/hun lyver) blir straffet (drikk opp drink/øl, ta en shot, nødt eller sannhet osv.)

  Spillet inneholder:
  Brett, spilleregler, terning, 8 spillebrikker, 100 I’ve Never…? spørsmål (10 Make Up Your Own).

  Spillet er av god kvalitet og egner seg meget godt som en gave.

  Spillet er på engelsk.

 • 28 kr 14 kr

  Ta med denne lille saken på fest, legg den på bordet (ubygget) og be en deltaker sette den sammen til en kube. Personen får ikke lov til å drikke før han har fått det til. Eventuelt kan man gi ham lov til å kjøpe seg fri. Prisen setter du 🙂

 • 279 kr 140 kr

  Gi en flaske vin i gave med denne montert på. Mottakeren får noe å bryne seg på og må jobbe for føden.

  Eventuelt kan du ha den på dine egne dyre viner, slik at de som har med seg billig vin når de kommer på besøk må jobbe litt for å drikke din dyre vin

 • 119 kr 60 kr

  Jenga har med årene fått flere navn rundt om i verden, vi kaller det Jenga. Vi har spillet i tre varianter, og dette er den tradisjonelle bordversjonen i tre.

  Stable pinnene som vist på bildet. Hver deltaker skal nå på tur ta ut en og en pinne og legge den på toppen. Maks tre pinner i hver rad. Bruk kun én hånd.

  Taperen er han/hun som får tårnet til å rase, og han må naturligvis styrte/shot’e, i tillegg til å gjøre klart spillet for en ny runde!

 • 79 kr 40 kr

  Har du noen gang spilt spillet der mange klosser er stablet oppå hverandre, hvor man så skal ta bort en og sette på toppen helt til det raser og en taper..? Spillet heter Jenga, og det krever logikk og flaks i en fantastisk kombinasjon.

  I denne shot’e-versjonen står det «Down in one» på enkelte av klossene. Hvis du trekker ut en av disse klossene må du shot’e. Vi anbefaler at disse klossene legges med teksten ned, og at man snur klossen når den er tatt ut. Legges de med teksten opp kan man på forhånd se om det er en shot’e-kloss eller ei.

  I tillegg må man naturligvis shot’e hvis man raser tårnet.

  Spillet inkluderer to shotsglass.

  Dere vil oppleve variasjoner i reglene for dette spillet, men hovedregelen er at man kun kan bruke én hånd, og at man ikke har lov til å ta ut klosser fra de to øverste radene. Om man så har lov til å holde igjen tårnet med hånden hvis det vipper, om man må ta ut den klossen man tar på først etc. etc. er regler dere må bestemme dere for på forhånd.

 • 96 kr 48 kr

  Gir opp bestemora di, og la henne kjempe for at dere skal vinne (eller tape, alt ettersom). Trekk dem opp, sett dem på startstreken og la dem løpe avgårde med rullatorene sine. Den som kommer først til mål, eller som har kommet lengst når de gir opp, har vunnet. Taperen drikker naturligvis!

  To bestemødre følger med i pakken.

 • 96 kr 48 kr

  To spillere trekker opp hver sin farfar, og setter dem på startstreken. De to gretne, gamle gubbene starter å svinge stokken og går så fort de kan bortover bordet. Den som kommer først til målstreken (eller lengst når futten har gått ut av dem) har vunnet. Taperen drikker naturligvis.

  Hvis den ene klarer å velte den andre må han som falt spandere på den stående farfar!

 • 96 kr 48 kr

  Air Hockey er et populært spill som normalt spilles på et stort bord der luft blåses opp i bordplaten. Nå kan du spulle dette hjemme, og det for en latterlig lav sum! Den puck-formede ballen er konstruert slik at den blåser luft ned på bordet, og holder seg «flyvende» rett over bordflaten. Dette kan derfor spilles på alle bord eller andre rette flater. Skaper garantert god stemning!

 • 119 kr 60 kr

  Nærmere beskrivelse av spillet kommer senere

 • 239 kr 120 kr

  Dette settet består av fire kjempestore oppblåsbare boksehandsker og to hjelmer.

  Blås opp, ta det på dere, og start kampen!

  Dere må selv bli enige om reglene, og hvem som skal drikke. Lag f.eks. en enkel boksering, og den som tråkker først utenfor ringen har tapt runden og må drikke.

 • 239 kr 120 kr

  Det finnes mange morsomme drikkeleker der ute som tester din drikkeutholdenhet, ditt vokabular, dine kunnskaper osv. osv.

  Spillet «Ring of Fire» er laget av verdensmester i bartending, Adam MacDonald. Dette spillet ble under utviklingen testet av mange drikkeglade nordmenn!

  Spillet slår sammen mange av de kjente drikkeler, som Tangera, Waterfall, 7-gangeren osv. osv. Det geniale med dette spillet er at det er en egen kortstokk med symboler og tegn, så man behøver ikke lenger å huske hva f.eks. en konge betyr. Det følger med en egen liten regelbok, og på spillets nettside kan man laste ned instruksjoner på forskjellige språk – deriblant norsk.

  Spillet er av meget god kvalitet, og det er pakket i en pen eske. Det inneholder et lite spillebrett (ikke større enn at du kan spille på et cafébord, en spesialdesignet kortstokk, et shotsglass og 6 ølbrikker i tillegg til regelbok.

  Dette er et spill som alle burde ha, og det passer perfekt som en gave.

 • 119 kr 60 kr

  Nærmere beskrivelse av spillet kommer senere

 • 79 kr 40 kr

  Dette er et lite dartspill, hvor man kaster piler (med magnet) og man drikker i henhold til det som er beskrevet der pilen treffer.

  Dartskiven står på et stativ så den passer ypperlig å ha stående lett tilgjengelig på bordet.

  Pakken inkluderer 4 shot glass