Meny Lukk

Viser alle 10 resultater

 • 239 kr 120 kr

  Lightning Reaction er et av de første sjokk-strømproduktene som kom på markedet. Spillet går ut på at spillerene holder i hvert sitt håndtak, venter på at et signal i spillet går over fra blinkende rødt til grønt, for så å trykke først på knappen på sitt håndtak. Den som trykker sist får støt.

  Så kom Lightning Reaction Extreme, hvor man kunne velge at alle bortsett fra den raskeste skulle få støt.

  Revenge er versjonen der du kan ta hevn! Her kan man på forhånd velge hvem som skal få støt dersom du er den raskeste til å trykke. Denne versjonen inneholder også den originale og Extreme-versjonen.

  Her er noen videoer på YouTube.

 • 159 kr 80 kr

  Dette er en lommeversjon av den originale Lightning Reaction – sistemann til å trykke på sin knapp blir grillet!
  Du kan også sette spillet i rulett-modus, hvor spillet selv velger hvem som skal bli grillet! Trykk på start-knappen, knip igjen øynene og vent i spenning…

  Denne versjonen er liten og enkel å ta med på fest!

 • 119 kr 60 kr

  Denne vekkerklokka har design som en gammeldags vekkerklokke med bjeller. Selve vekkelyden er ikke som de gamle høylytte bjellene, men er som en moderne vekkerklokka.

  Så, hva er revolusjonerende med denne vekkerklokka? Navnet sier vel alt, den gir deg sjokk! 🙂

  Du skrur av klokka med knappen på toppen, men det er trangt mellom bjellene for å komme til knappen. Hvis du rører begge bjellene samtidig (noe du er garantert å gjøre i halvsøvne) så.. zapp – du får støt!

  Produktet anbefales ikke til barn under 14 år eller personer med epilepsi eller hjertesykdommer.

  Vi har sett enkelte omtale produktet med at du får støt når du trykker på snooze-knappen. Dette stemmer ikke da klokka ikke har snooze-knapp.

 • 159 kr 80 kr

  En mafiaboss er drept, og flere drapsvåpen ligger igjen inni kroppen hans. Han ligger på obduksjonsbordet, og du skal du plukke ut våpnene med den medfølgende pinsetten. Hvis du er uforsiktig og treffer kantene får du et kraftig støt!

  Det følger med kort som gir poeng for hvert drapsvåpen. Trekk et kort etter tur, og plukk ut dette våpenet. Klarer du det uten å få støt vinner du kortet og de poengene som står på. Får du støt må du drikke og legge kortet tilbake i bunken!

 • 183 kr 92 kr

  Sjokkerende leker er morsomme – veldig morsomme. Denne ballen aktiveres med en medfølgende liten pinne, og den begynner å lyse svakt rødt. Kast ballen til en annen festdeltaker, som kaster den videre til en annen – eller tilbake til deg. Når ballen lyser kraftig rødt sier det bzzzzzzt i hånda! Den som slipper ballen må drikke og er ute av spillet!

 • 199 kr 100 kr

  Er det noen i gjengen som alltid kjemper om å være tøffest? Gi dem utfordringen! To personer holder i hvert sitt håndtak. Når spillet begynner får man et lite støt i ett sekund. Samme styrke på støtet kommer så i 2 sekunder, så 3 helt opp til 5 sekunder. Hvis begge holdt ut blir styrket på støtet sterkere, og den begynnter på ett sekund igjen. Den som slipper først har tapt, og må selvfølgelig drikke (eller spandere neste runde).

 • 239 kr 120 kr

  Et velkjent spill er «Simon Says», der spillet velger hvilken rekkefølge symboler eller farger skal trykkes ned. Dette er et slikt spill, men trykker du feil får du… støøøøt (og må drikke)

 • 239 kr 120 kr

  Et spill for 2-4 personer. En person blir valgt til en «QuizMaster», og han har det blå håndtaket. Han stiller spørsmålene, og han vet svarene. Alle spørsmål har 4 svaralternativer (A, B, C, D), og QM stiller inn sitt håndtak på det korrekte svaralternativet. Deretter trykker han på Start-knappen, og de andre deltakerne har nå 7 sekunder på seg på å sette sitt håndak på korrekt svaralternativ. Har de feil etter at tiden har gått ut… Bzzzzzzzt – de blir grillet!

  Det følger med 100 spørsmålskort, med 6 spørsmål på hvert kort. Med andre ord 600 spørsmål og svar. Spørsmålskortene er på engelsk. Man kan naturligvis bruke andre spørsmål enn de medfølgende, men det burde da være 4 svaralternativer.

  Vi ser for oss at QM kan ha det morsomt her, ved å sette sitt håndtak på feil svar… Særlig etter noen øl! Man kan ha dette som en særdeles enkel lek også: «Gjett hvilken bokstav QM tenker på».

  For hver gang man blir grillet må man naturligvis drikke!

  Spillet inneholder i tillegg et «poengkort», en penn og en terning.

 • 239 kr 120 kr

  Hvor mange ganger har du ikke vært på fest hvor noen av gutta skal skryte av hvem som er sterkest og begynner med håndbak?

  Hva med å gi dem en utfordring så det blir morsomt for de andre å se på også!

  Settet inneholder to «sjokkerende hansker» og to albuestøtter. Konseptet er enkelt: Sett på hanskene, sett albuene i støttene, og bryt håndbak! Taperen får et velfortjent elektrisk sjokk! (og må naturligvis drikke)

 • 238 kr 119 kr

  Finn ut alt om dine venner! Still først noen enkle spørsmål som «Hva heter du», «Hvor gammel er du», «Hvilken øyenfarge har du», «Hvilken hårfarge har du» etc. Etter hvert spørsmål trykker du på analyseringsknappen, og løgndetektoren lærer seg personens «stressnivå».

  Så stiller du de virkelige spørsmålene, de du alltid har ønsket å vite sannheten om. Hvis den som blir spurt lyver, så blir han strømmet!

  Som drikkelek kan man ha flere regler, f.eks. at man må drikke hvis man lyver (får strøm), eller at man kan velge å drikke istedenfor å svare.

  Videoer fra YouTube (dessverre med dårlig kvalitet):

  http://www.youtube.com/v/6k1qs0mtZG8
  http://www.youtube.com/v/xPacn6nIyLk
  http://www.youtube.com/v/KtyeZdMbxD4