Meny Lukk

Viser alle 10 resultater

 • 359 kr 180 kr

  Ta med denne trakten på fest, og du får garantert oppmerksomhet! Den er designet for å ta den på deg som en ryggsekk (derav navnet), mens andre «bonger» fra den. Det er en helt unik og utrolig morsom opplevelse.

  Trakten kan fylles med ca. tre øl, og takket være antiskumsystemet er den klar i løpet av kort tid. Den skaper garantert liv og stemning på både små og store fester.

  Denne modellen har et antiskum-system koblet til slangene. Antiskumsystemet er på enkelte av våre trakter, og det gjør at skummet som kommer når dere heller i ølen blir raskere borte.

 • 28 kr 14 kr

  Dette er sprøyter som rommer drøyt 8cl. Lag en blanding med din favoritt «shooter», fyll sprøyten med denne og kjøl den ned.

  Serveres når festen er godt i gang, og to personer samarbeider. Den ene personen åpner munnen og gjør seg klar til å ta i mot, mens den andre spruter shot’en ned i munnen hans.

  Skaper god stemning!

  Prisen gjelder for en sprøyte, og vi har dessverre ikke stativ å plassere sprøytene i på lager.

  Hvordan lage shooter?
  Hovedregelen er: Lag gele som beskrevet på pakningen, men bytt ut halvparten av vannet med noe annet blankt og godt. Pass på at du ikke koker væsken!

 • 239 kr 120 kr

  Ikke bare ser denne lille rakkeren kul ut, den får jobben unnagjort i en fei også! Fyll den opp med et par kalde øl, og gjør dere klare til å styrte. Ølen havner i magen på noen få sekunder.

  Denne modellen har et antiskum-system koblet til slangen. Antiskumsystemet er på enkelte av våre trakter, og det gjør at skummet som kommer når dere heller i ølen blir raskere borte.

 • 47 kr 24 kr

  Åpne ølboksen, før røret inn i boksen og fest bongen på toppen av boksen. Det er ikke alle bokser den kan festes til, og du må da bare holde den på plass. Hold for den lille enden av røret som stikker ut, og før tuten til munnen. Vipp boksen opp, gjør deg klar til å drikke, fjern fingeren fra hullet og begynn å drikk. På grunn av lufttrykket vil boksen tømmes på 3-4-5-6-7 sekunder.

  Produktet passer kun til 0,33l bokser p.g.a. lengden på røret.

 • 191 kr 96 kr

  Med en øltrakt kan du drikke en øl raskere enn du trodde var mulig! Dette fordi ølen får et enormt trykk ut av slangen.

  «Det er ikke lengden det kommer an på, det er tykkelsen». En kombinasjon er jo enda bedre! Denne trakten har et rør som er passe langt, og det har en større diameter enn de fleste andre øltrakter. Dette gjør at drikken renner ut ekstremt raskt. Slangen rommer ca. 0,4 liter alene, og sammen med trakten kan du fylle opp ca. 1 liter drikke.

  I enden av dette røret sitter det en kran som gjør at du kan fylle opp drikken, holde trakten høyt oppe og gjøre deg klar uten at du må holde igjen trykket med fingeren. Gjør deg klar og skru opp kranen!

  Vi er enedistributør i Europa av disse traktene!

  Det anbefales at man velger drikke og mengde med omhu!

 • 40 kr 20 kr

  Samme prinsipp som en øltrakt, men en liten versjon som er mer hendig å ha med seg.

  Åpne en flaske, før røret inn i flasken og ned på bunnen. Tre shooteren over flasken. Hold for den lille enden av røret som stikker ut, og før røret til munnen. Vipp flasken opp, gjør deg klar til å drikke, fjern fingeren fra hullet og begynn å drikk. På grunn av lufttrykket vil en flaske (0,33l) tømmes på 5-6-7 sekunder.

  Skal du ha mer enn 2 stk? Ta kontakt for rabatt!

 • 39 kr 20 kr

  Party Shooter er et populært produkt, og det finnes også i en penisversjon. Dette er en helt vanlig Party Shooter, men røret du setter på flaska er formet som en penis.

  Perfekt til hennes utdrikningslag – og kanskje hans også?

 • 319 kr 160 kr

  Denne doble øltrakten er utrolig kul. Den fylles med 2 1/2 kalde, to deltakere gjør seg klare… Så telles det ned, og deltakerne åpner krana – racet er i gang!

  Denne modellen har et antiskum-system koblet til begge slangene. Antiskumsystemet er på enkelte av våre trakter, og det gjør at skummet som kommer når dere heller i ølen blir raskere borte.

 • 159 kr 80 kr

  Dette er et sett med en drikkelek-opptrekker og 4 party shooters.

  Batteriet i opptrekkeren kan vøre utgått så det må skiftes.

  For informasjon om opptrekkeren, klikk her.
  For informsajon om party shooter, klikk her.

 • 32 kr 16 kr

  En måte å shotte en boks på er å lage et hull i bunnen av boksen, føre munnen inntil hullet, vippe boksen opp så hullet er nederst og så åpne boksen. Lufttrykket gjør at drikken blir presset raskt ned og inn i munnen.

  Shotgun can opener forenkler prosessen med å lage hull i boksen, uten søl. I tillegg kan den brukes som en boksåpner (for dem med lange negler eller lignende) og som en vanlig flaskeopptrekker.

  Skal du kjøpe mer enn 9 stk, ta kontakt for rabatt!
  Sitter du f.eks. i et russestyre og skal kjøpe inn til hele skolen? Da kontakt!