Meny Lukk

Viser alle 12 resultater

 • 159 kr 80 kr

  Problemet på fest er ofte å holde drikken sin kald. Det er upraktisk å ha med seg en stor kjølebag for dette formålet. Denne kjølebagen kan du brette sammen når den er tom, og f.eks. putte i sekken når du skal videre eller hjem.

  Kjølebagen rommer 10 liter.

 • 127 kr 64 kr

  Problemet på fest er ofte å holde drikken sin kald. Det er upraktisk å ha med seg en stor kjølebag for dette formålet. Denne kjølebagen kan du brette sammen når den er tom, og f.eks. putte i veska når du skal videre eller hjem.

  Kjølebagen rommer 5 liter.

 • 199 kr 100 kr

  Dette er en perfekt gave som kan gis året rundt. Den er kan brukes til piknikk, reiser, etc. etc. Alle steder hvor du har behov for kald drikke uten tilgang på kjøleskap.

  Den kan kjøle vin, champagne, vann eller brus. Passer til alle flasker og bokser opp til 750 ml.

  CaddyO er enkel å bruke. Legg plastsylinderen i fryseren i 4-6 timer for «lading». Deretter setter du den inn i CaddyO-holderen. Den er nå klar til å kjøle ned din favorittdrikke. En varm flaske vil kjøles ned i løpet av ca. 30 minutter (solvarme flasker bruker lenger tid), og den holder flasken og drikken kald i 8-9 timer.

  Dette er et «must have»-produkt!

 • 759 kr 380 kr

  Nå trenger du aldri være redd for å gå tom for kald drikke lenger! Med Cooper Cooler Handy Chiller kan du kjøle ned drikken når du trenger den. Det tar kun noen minutter istedenfor flere timer i kjøleskapet. Kjøl ned 750ml vinflasker til riktig temperatur; 20°C på et minutt, 11°C på 3,5 minutt og 6°C på 6 minutter. Husk: Forskjellige viner skal serveres med forskjellige temperaturer.

  Den er perfekt til å kjøle ned f.eks. øl og brus; bokser tar 1 minutt, glass og plastflasker tar 3,5 minutt. Drikken er da kjøleskapskald (6°C), for å få drikken iskald (1°C) dobler du tiden.Det går 90 ganger raskere enn i kjøleskapet.

  Selv om drikken roteres er det ikke fare for at drikken «eksploderer» når den åpnes. Den er enkel å bruke – Sett i stikkontakten, putt i et brett isbiter og et glass vann, legg i drikken og trykk på knappen. Når du er ferdig for kvelden tar du ut stikkontakten og tømmer vannet i vasken.

  Perfekt for de som stadig glemmer å legge drikken i kjøleskapet, for de som ikke har plass i kjøleskapet, eller for de som får uventet besøk. En flott gaveidé som kun selges hos Drikkeleker.no!

 • 127 kr 64 kr

  Denne kjølebagen holder bedre på kulda enn de brettbare kjølebagene. Selv om denne ikke er brettbar på samme måte kan den gjøres flat, den kommer flatpakket fra oss.

  Denne modellen rommer 6 flasker.

 • 127 kr 64 kr

  Dette er en kjølebag du kan ha med litt mer i, uten at den blir alt for stor. Det er en bag du kan ha på ryggen, så den er enkel å ha med seg.

 • 271 kr 136 kr

  Dette er en ryggsekk som også er en kjølebag. Så slipper du å bære drikken i en bærepose, i tillegg holder den seg kald. Genialt! 🙂

 • 47 kr 24 kr

  Dette enkle kjølerøret har plass til 4 bokser. Genialt hvis du skal på en liten samling å ha med deg litt drikke. Røret tar du enkelt over skulderen og det holder drikken kald.

  Når drikken er tom og du skal hjem bretter/ruller du den enkelt sammen og putter den i lomma.

 • 63 kr 32 kr

  Denne kjølebagen holder bedre på kulda enn de brettbare kjølebagene. Selv om denne ikke er brettbar på samme måte kan den gjøres flat, den kommer flatpakket fra oss.

  Denne modellen rommer 6 bokser.

 • 199 kr 100 kr

  Dette produktet er perfekt for å holde drikken kald gjennom hele festen.

  Fyll den opp med isbiter og kaldt vann, og legg drikken oppi. Man kan da ha kald drikke på verandaen eller et annet sted uten kjøleskapet i umiddelbar nærhet.

  Denne tønnen er stilig med sitt Budweiser-design.

  Være forsiktig med å ha flasker i tønnene, korkene kan lage hull.

 • 279 kr 140 kr

  Bruk USB-portene dine til noe nyttig! Holde drikken på skrivebordet kald f.eks. Dette mini-kjøleskapet har plass til en standard boks med øl (eller cola da), og drives av USB-porten på pc’en din. Kollegaene dine vil bli grønne av misunnelse når dere skrur av maskinen for dagen, og du kan ta ut en deilig, duggfrisk brun en.

 • 159 kr 80 kr

  Skal du ha en «whisky on the rocks»? Du vil gjerne ha den kald, men ikke vanne ut whisky’en med is/vann? Da kan du kjøle den ned med våre whiskystener isteden! Settet inneholder 8 stener.