Meny Lukk

Viser alle 10 resultater

 • 119 kr 60 kr

  Musikk hører alltid med i lystig lag. Er dere i «poolen», sitter i jacuzzien eller har en romantisk aften i badekaret? Musikk fra en flytende, vanntett radio kommer godt med.

  Og til alle fotball-elskende personer – den er formet som en fotball! Vekten er også fordelt slik at høyttaleren alltid peker opp fra vannet.

  OBS: Dette er et restparti, og radioen bruker FM-båndet. Den kan derfor ikke brukes i Norge, men har du eiendom i Sverige kan du ta den med dit.

 • 199 kr 100 kr

  Kan dere ikke avgjøre hvem som skal få den siste øl’en? Avgjør spørsmålet som gladiatorer og kjemp for å bestemme hvem som er den verdige vinneren. Settet inneholder 2 oppblåsbare hjelmer, 2 skjold og 2 slagvåpen.

 • 279 kr 140 kr

  Med i dette settet følger det med en oppblåsbar bowlingbane og 10 oppblåsbare kjegler. Sett opp kjeglene og spyl vann på banen så den blir glatt. Så er det bare å løpe og kaste seg bortover banen. Vinneren er naturligvis han som river ned flest kjegler, og taperen(e) må drikke!

  Passer like godt til hagefesten som til en sommeraktivitet for hele familien.

 • 239 kr 120 kr

  I dette spillet er det en målskive som henger ned fra et stativ. Denne snurrer rundt når den blir skutt på med en vannpistol – og den snurrer en vei når den ene treffer og den andre når den andre treffer. Målet er å få den først over til motstanderens side. Taperen må naturligvis drikke – og begge blir nok våte. Settet inneholder 2 vannpistoler og en snurrende målramme.

 • 199 kr 100 kr

  Hagefester blir alltid morsomme med aktiviteter litt utenom det vanlige. Hva med litt oppblåsbar leke-karate?

  Dette settet inneholder 2 par store oppblåsbare hender, 2 par store oppblåsbare føtter og 2 pannebånd.

 • 143 kr 72 kr

  Dette er et spill for opptil fire deltakere. Alle har hver sin vannpistol og and. La dem flyte i en stor balje eller et basseng. Skyt så på din and med vannpistolen så din and blir fylt med vann og synker. Førstemann har vunnet, resten (eller siste) må drikke (og bade?).

  Smarte hjerner har skjønt at settet inneholder fire vannpistoler og fire ender.

 • 39 kr 20 kr

  Dette er en pakke med forskjellige utfordringer. Hver deltaker trekker et kort og må gjøre det som står på kortet. Passer fint for å løse opp stemningen i begynnelsen av festen, og gir en mulighet for ukjente å bli raskt kjent med hverandre. Denne pakken passer også bra som en familieaktivitet.
  Kortene har engelsk tekst.

 • 71 kr 36 kr

  Våre spesielle «Svamp-Vannbomber» er de perfekte vannbomber. De er sikre og veldig våte. Vi anbefaler å bruke disse på en deilig solskinnsdag når alle er ute og kul’ern i hagen. Du kommer til å starte en kriiiig!

  Pakken inneholder 6 bomber, så du kan risikere å få både en og to bomber kastet tilbake på deg! 🙂

 • 279 kr 140 kr

  Ta kontroll over neste vannkrig med det mest fantastiske vann-våpenet som noen gang er laget. Vannbomberen gir deg mulighet til å dynke konkurrentene dine fullstendig ved å sikte inn vannbombene. Den sender avgårde vannbombene opp til 8 meter. Inkluderer 100 vannbomber.

 • 79 kr 40 kr

  Du trenger ikke lenger lete etter steder på bakken du kan sette vinglasset, eller være redd for at det velter. Sett denne holderen ned i bakken, og glasset hektes innpå.

  Leveres med 4 holdere i pakken