Meny Lukk

VI TØMMER VÅRT GAMLE LAGER
50% PÅ ALLE PRODUKTER!

I tillegg får du ytterligere 200,- i rabatt hvis du handler for over 1000,-!

BLI FESTENS VINNER MED VÅRE PRODUKTER!

 • 39 kr 20 kr
  Dette er en pakke med forskjellige utfordringer. Hver deltaker trekker et kort og må gjøre det som står på kortet. Passer fint for å løse opp stemningen i begynnelsen av festen, og gir en mulighet for ukjente å bli raskt kjent med hverandre. Denne pakken passer også bra som en familieaktivitet. Kortene har engelsk tekst.
 • 159 kr 80 kr

  Skal du ha en «whisky on the rocks»? Du vil gjerne ha den kald, men ikke vanne ut whisky’en med is/vann? Da kan du kjøle den ned med våre whiskystener isteden! Settet inneholder 8 stener.

 • 759 kr 380 kr

  Nå trenger du aldri være redd for å gå tom for kald drikke lenger! Med Cooper Cooler Handy Chiller kan du kjøle ned drikken når du trenger den. Det tar kun noen minutter istedenfor flere timer i kjøleskapet. Kjøl ned 750ml vinflasker til riktig temperatur; 20°C på et minutt, 11°C på 3,5 minutt og 6°C på 6 minutter. Husk: Forskjellige viner skal serveres med forskjellige temperaturer.

  Den er perfekt til å kjøle ned f.eks. øl og brus; bokser tar 1 minutt, glass og plastflasker tar 3,5 minutt. Drikken er da kjøleskapskald (6°C), for å få drikken iskald (1°C) dobler du tiden.Det går 90 ganger raskere enn i kjøleskapet.

  Selv om drikken roteres er det ikke fare for at drikken «eksploderer» når den åpnes. Den er enkel å bruke – Sett i stikkontakten, putt i et brett isbiter og et glass vann, legg i drikken og trykk på knappen. Når du er ferdig for kvelden tar du ut stikkontakten og tømmer vannet i vasken.

  Perfekt for de som stadig glemmer å legge drikken i kjøleskapet, for de som ikke har plass i kjøleskapet, eller for de som får uventet besøk. En flott gaveidé som kun selges hos Drikkeleker.no!

 • 183 kr 92 kr

  Sjokkerende leker er morsomme – veldig morsomme. Denne ballen aktiveres med en medfølgende liten pinne, og den begynner å lyse svakt rødt. Kast ballen til en annen festdeltaker, som kaster den videre til en annen – eller tilbake til deg. Når ballen lyser kraftig rødt sier det bzzzzzzt i hånda! Den som slipper ballen må drikke og er ute av spillet!

 • 119 kr 60 kr

  Musikk hører alltid med i lystig lag. Er dere i «poolen», sitter i jacuzzien eller har en romantisk aften i badekaret? Musikk fra en flytende, vanntett radio kommer godt med.

  Og til alle fotball-elskende personer – den er formet som en fotball! Vekten er også fordelt slik at høyttaleren alltid peker opp fra vannet.

  OBS: Dette er et restparti, og radioen bruker FM-båndet. Den kan derfor ikke brukes i Norge, men har du eiendom i Sverige kan du ta den med dit.

 • 63 kr 32 kr

  Denne kule spretterten er for å skyte små «softballer». Perfekt f.eks. i kontorfellesskap 🙂

  Ta den også med på fest, og den som blir skutt på må drikke.

 • 47 kr 24 kr

  Ta på brillene, sett den ene enden i glasset og den andre i munnen. Brillene er et sugerør der drikken da flyter rundt øynene… Ser fantastisk morsomt ut! Dette er et produkt som barn også synes er morsomt.

 • 47 kr 24 kr

  Åpne ølboksen, før røret inn i boksen og fest bongen på toppen av boksen. Det er ikke alle bokser den kan festes til, og du må da bare holde den på plass. Hold for den lille enden av røret som stikker ut, og før tuten til munnen. Vipp boksen opp, gjør deg klar til å drikke, fjern fingeren fra hullet og begynn å drikk. På grunn av lufttrykket vil boksen tømmes på 3-4-5-6-7 sekunder.

  Produktet passer kun til 0,33l bokser p.g.a. lengden på røret.

 • 239 kr 120 kr

  Skikkelige mannfolk (og damer) drikker øl fra skikkelig utstyr! Skaff deg denne ølstøvelen på hele 2,4 liter!

  Hvis du har sett filmen Beerfest vet du hva vi snakker om – det er mye øl som kommer i full fart om du ikke kan trikset. Og en skikkelig ølstafett avsluttes naturligvis med en stor ølstøvel. Omtales i filmen som «Das boot».

  Flere videoer fra YouTube:
  beer boot

  Og ikke minst, du kan leie filmen over alle filmer på YouTube:

   

 • 199 kr 100 kr

  Hagefester blir alltid morsomme med aktiviteter litt utenom det vanlige. Hva med litt oppblåsbar leke-karate?

  Dette settet inneholder 2 par store oppblåsbare hender, 2 par store oppblåsbare føtter og 2 pannebånd.

 • 119 kr 60 kr

  Med denne opptrekkeren kan du ta opp din egen lyd, og når du trekker opp en flaske spilles lyden av. Overrask dine venner med en morsom melding etc. Opptaket kan vare i inntil 10 sekunder.

 • 79 kr 40 kr

  Dette er et lite dartspill, hvor man kaster piler (med magnet) og man drikker i henhold til det som er beskrevet der pilen treffer.

  Dartskiven står på et stativ så den passer ypperlig å ha stående lett tilgjengelig på bordet.

  Pakken inkluderer 4 shot glass

 • 159 kr 80 kr

  Dette er en lommeversjon av den originale Lightning Reaction – sistemann til å trykke på sin knapp blir grillet!
  Du kan også sette spillet i rulett-modus, hvor spillet selv velger hvem som skal bli grillet! Trykk på start-knappen, knip igjen øynene og vent i spenning…

  Denne versjonen er liten og enkel å ta med på fest!

 • 279 kr 140 kr

  Dette er et stativ med figurer som skal skytes ned. Du kan selv velge mellom to typer figurer, spioner eller bønder (hillbillies).

  Etter montering av stativet skrur du på bryteren, og figurene går rundt. Du skal så skyte ned figurene med den medfølgende sugekopp-pistolen. (En pistol som skyter ut sugekopp-piler).

  Fungerer perfekt som en drikkelek, ved at man f.eks. må drikke hvis man bommer på et skudd.

  Batterier medfølger ikke.

 • 119 kr 60 kr

  Knips ballen inn i midten og se hvor sterk du er. Kan brukes som drikkelek der den svakeste må drikke, eller du kan ha den stående på kontorpulten til tidsfordriv når du ikke har noe annet å gjøre 😉

  Setter du denne frem på bordet er det garantert at en eller flere blir sittende med denne i flere runder!

 • 63 kr 32 kr

  Du kan bruke det medfølgende beltet, eller hekte flaskeholderne på ditt normale belte. Nå kan du hente drikke til mange på en gang, eller du kan sette fra deg din egen drikke og ha hendene fri mens du er oppe fra stolen.

  OBS: Holderene er av den «smale» typen, så den passer best for flasker av typen Corona / Sol / rusbrus o.l.

 • 119 kr 60 kr

  Jenga har med årene fått flere navn rundt om i verden, vi kaller det Jenga. Vi har spillet i tre varianter, og dette er den tradisjonelle bordversjonen i tre.

  Stable pinnene som vist på bildet. Hver deltaker skal nå på tur ta ut en og en pinne og legge den på toppen. Maks tre pinner i hver rad. Bruk kun én hånd.

  Taperen er han/hun som får tårnet til å rase, og han må naturligvis styrte/shot’e, i tillegg til å gjøre klart spillet for en ny runde!

 • 39 kr 20 kr

  Dette er en stilig helletut fra CellarDine. Du skjenker vinen perfekt og dryppefritt. Passer til de fleste 750ml flasker.

 • 199 kr 100 kr

  Kan dere ikke avgjøre hvem som skal få den siste øl’en? Avgjør spørsmålet som gladiatorer og kjemp for å bestemme hvem som er den verdige vinneren. Settet inneholder 2 oppblåsbare hjelmer, 2 skjold og 2 slagvåpen.

 • 60 kr 30 kr

  Skal dere leke en av våre kort-drikkeleker? Eller bare spille kort? Hvorfor ikke lære cocktail-oppskrifter samtidig? Denne kortstokken har en cocktail-oppskrift på hvert kort, totalt 55 oppskrifter (inkl. jokere).

  Obs: Teksten står på svensk, men det går vel bra?

 • 79 kr 40 kr

  Du har sikkert sett den før, hjelmen til å ha bokser i for så å drikke med slange som går oppi boksene. Perfekt til f.eks. utfrikningslag.

  Leveres i rød eller blå
  For øyeblikket kun blå på lager

  Skal du ha mer enn 5 hjelmer, ta kontakt for rabatt!

 • 359 kr 180 kr

  Ta med denne trakten på fest, og du får garantert oppmerksomhet! Den er designet for å ta den på deg som en ryggsekk (derav navnet), mens andre «bonger» fra den. Det er en helt unik og utrolig morsom opplevelse.

  Trakten kan fylles med ca. tre øl, og takket være antiskumsystemet er den klar i løpet av kort tid. Den skaper garantert liv og stemning på både små og store fester.

  Denne modellen har et antiskum-system koblet til slangene. Antiskumsystemet er på enkelte av våre trakter, og det gjør at skummet som kommer når dere heller i ølen blir raskere borte.

 • 279 kr 140 kr

  Dette er utrolige shotsglass som virkelig sier BANG!

  Settet inneholder 6 shotsglass, hvor du kan feste en «krutthette» i bunnen. Det inneholder også et brett som shotsglassene står på. Når man har tatt shot’en og slår glasset ned på brettet, så vil den, eller de, som har krutt under glasset få et skikkelig BANG!

  Spilleksempel:
  Ta ett glass fra settet og fest en krutthette på dette. Sett dette glasset på brettet sammen med de andre glassene. Flytt rundt på glassene, slik at ingen vet hvor krutt-glasset er. Fyll så opp med ønsket drikke. Når dere er klare er det bare å sette i gang, og så slå glasset ned i brettet når dere har shot’et.

  Den som har et glass som sier BANG er «Slambangoed», og er ute av spillet. Resten av spillerene fortsetter til dere har kåret en vinner. Vinneren får en forhåndsbestemt premie (f.eks. en shot), eller han kan bestemme reglene for neste runde.

  Settet inneholder 6 glass, et spesialdesignet Slambango-brett, 160 krutthetter og regler (på engelsk)

 • 239 kr 120 kr

  Et spill for 2-4 personer. En person blir valgt til en «QuizMaster», og han har det blå håndtaket. Han stiller spørsmålene, og han vet svarene. Alle spørsmål har 4 svaralternativer (A, B, C, D), og QM stiller inn sitt håndtak på det korrekte svaralternativet. Deretter trykker han på Start-knappen, og de andre deltakerne har nå 7 sekunder på seg på å sette sitt håndak på korrekt svaralternativ. Har de feil etter at tiden har gått ut… Bzzzzzzzt – de blir grillet!

  Det følger med 100 spørsmålskort, med 6 spørsmål på hvert kort. Med andre ord 600 spørsmål og svar. Spørsmålskortene er på engelsk. Man kan naturligvis bruke andre spørsmål enn de medfølgende, men det burde da være 4 svaralternativer.

  Vi ser for oss at QM kan ha det morsomt her, ved å sette sitt håndtak på feil svar… Særlig etter noen øl! Man kan ha dette som en særdeles enkel lek også: «Gjett hvilken bokstav QM tenker på».

  For hver gang man blir grillet må man naturligvis drikke!

  Spillet inneholder i tillegg et «poengkort», en penn og en terning.

 • 63 kr 32 kr

  Skal du ha en skikkelig feiring med champagne? Lag litt show ut av åpningen. Fest holderen på flasken og enden av fallskjermen på korken. Når du åpner flasken flyr fallskjermen etter, og korken daler stille og forsiktig ned igjen.

  Fallskjermen kan brukes flere ganger, og passer til alle flasker som har kork som kan «skytes» ut.

  Morsom til velkomstshow, utdrikningslag etc.

 • 239 kr 120 kr

  Det finnes mange morsomme drikkeleker der ute som tester din drikkeutholdenhet, ditt vokabular, dine kunnskaper osv. osv.

  Spillet «Ring of Fire» er laget av verdensmester i bartending, Adam MacDonald. Dette spillet ble under utviklingen testet av mange drikkeglade nordmenn!

  Spillet slår sammen mange av de kjente drikkeler, som Tangera, Waterfall, 7-gangeren osv. osv. Det geniale med dette spillet er at det er en egen kortstokk med symboler og tegn, så man behøver ikke lenger å huske hva f.eks. en konge betyr. Det følger med en egen liten regelbok, og på spillets nettside kan man laste ned instruksjoner på forskjellige språk – deriblant norsk.

  Spillet er av meget god kvalitet, og det er pakket i en pen eske. Det inneholder et lite spillebrett (ikke større enn at du kan spille på et cafébord, en spesialdesignet kortstokk, et shotsglass og 6 ølbrikker i tillegg til regelbok.

  Dette er et spill som alle burde ha, og det passer perfekt som en gave.

 • 47 kr 24 kr

  Grønn caps med Carlsberg-logo

 • 31 kr 16 kr

  Server en skikkelig halvliter, i et skikkelig ølglass. Rimelige, men pene og gode glass.