Meny Lukk

VI TØMMER VÅRT GAMLE LAGER
50% PÅ ALLE PRODUKTER!

I tillegg får du ytterligere 200,- i rabatt hvis du handler for over 1000,-!

BLI FESTENS VINNER MED VÅRE PRODUKTER!

 • 79 kr 40 kr
  Du trenger ikke lenger lete etter steder på bakken du kan sette vinglasset, eller være redd for at det velter. Sett denne holderen ned i bakken, og glasset hektes innpå. Leveres med 4 holdere i pakken
 • 79 kr 40 kr

  Et ølglass med en ringeklokke på hanken. Ring i bjellen og se om glasset blir fylt opp! 🙂

 • 55 kr 28 kr

  En perfekt gave til en kristen som er glad i øl? Glasset har påtrykt teksten «Det finnes ingen øl i himmlen derfor drikker jeg dem nå!».

 • 79 kr 40 kr

  Fest korketrekkeren til vinkorken og begynn å skru. Etterhvert som du skrur beveger «armene» til trekkeren seg i været, og til slutt bretter du disse ned igjen. Korken trekkes da opp, og vinen er klar for servering.

 • 39 kr 20 kr

  Dette er en stilig helletut fra CellarDine. Du skjenker vinen perfekt og dryppefritt. Passer til de fleste 750ml flasker.

 • 119 kr 60 kr

  I det du åpner en øl med denne opptrekkeren begynner Homer å snakke, og Marge spør om han er «crazy». Så klikker Homer og kommer med masse rare lyder 🙂

 • 47 kr 24 kr

  Grønn caps med Carlsberg-logo

 • 199 kr 100 kr

  Hagefester blir alltid morsomme med aktiviteter litt utenom det vanlige. Hva med litt oppblåsbar leke-karate?

  Dette settet inneholder 2 par store oppblåsbare hender, 2 par store oppblåsbare føtter og 2 pannebånd.

 • 79 kr 40 kr

  Dette er et halvlitersglass med tegning av en gris og påskriften «FYLLESVIN». I tillegg er det en opptrekker, og en drikkelek-terning. Terningen er svensk, og det står hvor mye du skal drikke og hva du skal gjøre. F.eks.: «tag en stor klunk och rapa!»

 • 63 kr 32 kr

  Du kan bruke det medfølgende beltet, eller hekte flaskeholderne på ditt normale belte. Nå kan du hente drikke til mange på en gang, eller du kan sette fra deg din egen drikke og ha hendene fri mens du er oppe fra stolen.

  OBS: Holderene er av den «smale» typen, så den passer best for flasker av typen Corona / Sol / rusbrus o.l.

 • 239 kr 120 kr

  Et spill for 2-4 personer. En person blir valgt til en «QuizMaster», og han har det blå håndtaket. Han stiller spørsmålene, og han vet svarene. Alle spørsmål har 4 svaralternativer (A, B, C, D), og QM stiller inn sitt håndtak på det korrekte svaralternativet. Deretter trykker han på Start-knappen, og de andre deltakerne har nå 7 sekunder på seg på å sette sitt håndak på korrekt svaralternativ. Har de feil etter at tiden har gått ut… Bzzzzzzzt – de blir grillet!

  Det følger med 100 spørsmålskort, med 6 spørsmål på hvert kort. Med andre ord 600 spørsmål og svar. Spørsmålskortene er på engelsk. Man kan naturligvis bruke andre spørsmål enn de medfølgende, men det burde da være 4 svaralternativer.

  Vi ser for oss at QM kan ha det morsomt her, ved å sette sitt håndtak på feil svar… Særlig etter noen øl! Man kan ha dette som en særdeles enkel lek også: «Gjett hvilken bokstav QM tenker på».

  For hver gang man blir grillet må man naturligvis drikke!

  Spillet inneholder i tillegg et «poengkort», en penn og en terning.

 • 119 kr 60 kr

  Knips ballen inn i midten og se hvor sterk du er. Kan brukes som drikkelek der den svakeste må drikke, eller du kan ha den stående på kontorpulten til tidsfordriv når du ikke har noe annet å gjøre 😉

  Setter du denne frem på bordet er det garantert at en eller flere blir sittende med denne i flere runder!

 • 159 kr 80 kr

  Dette produktet tilfører små luftbobler ned i vinen, som gjør at en vin kan luftes på kun et minutt!
  Produktet bruker to AAA-batterier (medfølger ikke).

  Produsentens beskrivelse av produktet:
  The Rouge 02 electronic wine breather is the first of its kind in the world, being electronic! To enjoy most wines you should allow them to breath or decant for at least an hour before drinking, but how often do we forget or do not allow enough time, or simply unexpected guests arrive and you need another bottle? The Rouge 02 is the perfect solution as it reduces breathing time from two hours down to one minute in a controlled and sophisticated way. It works by gently bubbling air through the wine, releasing its full bouquet and flavour, operating on triple AAA batteries which can be used on over 230 bottles and has an automatic mechanism to ensure correct breathing time.

 • 759 kr 380 kr

  Nå trenger du aldri være redd for å gå tom for kald drikke lenger! Med Cooper Cooler Handy Chiller kan du kjøle ned drikken når du trenger den. Det tar kun noen minutter istedenfor flere timer i kjøleskapet. Kjøl ned 750ml vinflasker til riktig temperatur; 20°C på et minutt, 11°C på 3,5 minutt og 6°C på 6 minutter. Husk: Forskjellige viner skal serveres med forskjellige temperaturer.

  Den er perfekt til å kjøle ned f.eks. øl og brus; bokser tar 1 minutt, glass og plastflasker tar 3,5 minutt. Drikken er da kjøleskapskald (6°C), for å få drikken iskald (1°C) dobler du tiden.Det går 90 ganger raskere enn i kjøleskapet.

  Selv om drikken roteres er det ikke fare for at drikken «eksploderer» når den åpnes. Den er enkel å bruke – Sett i stikkontakten, putt i et brett isbiter og et glass vann, legg i drikken og trykk på knappen. Når du er ferdig for kvelden tar du ut stikkontakten og tømmer vannet i vasken.

  Perfekt for de som stadig glemmer å legge drikken i kjøleskapet, for de som ikke har plass i kjøleskapet, eller for de som får uventet besøk. En flott gaveidé som kun selges hos Drikkeleker.no!

 • 399 kr 200 kr

  Twister er et gammelt, velkjent spill. Mange har tatt frem spillet på fuktige kvelder – med sære stillinger og høylytt latter som resultat. Det er lett å få assosiasjoner til kreativ sengeaktivitet – noe denne versjonen av spillet har grepet fatt i.

  Twister-brettet er et dynetrekk for dobbeltdyne (200 x 200 cm), og det følger med to store spesialterninger som passer perfekt til spillet. Putevarene er hvite med Twister-logoen på.

 • 63 kr 32 kr

  Denne kule spretterten er for å skyte små «softballer». Perfekt f.eks. i kontorfellesskap 🙂

  Ta den også med på fest, og den som blir skutt på må drikke.

 • 199 kr 100 kr

  Dette produktet er perfekt for å holde drikken kald gjennom hele festen.

  Fyll den opp med isbiter og kaldt vann, og legg drikken oppi. Man kan da ha kald drikke på verandaen eller et annet sted uten kjøleskapet i umiddelbar nærhet.

  Denne tønnen er stilig med sitt Budweiser-design.

  Være forsiktig med å ha flasker i tønnene, korkene kan lage hull.

 • 239 kr 120 kr

  Hvor mange ganger har du ikke vært på fest hvor noen av gutta skal skryte av hvem som er sterkest og begynner med håndbak?

  Hva med å gi dem en utfordring så det blir morsomt for de andre å se på også!

  Settet inneholder to «sjokkerende hansker» og to albuestøtter. Konseptet er enkelt: Sett på hanskene, sett albuene i støttene, og bryt håndbak! Taperen får et velfortjent elektrisk sjokk! (og må naturligvis drikke)

 • 239 kr 120 kr

  Blås opp endeputene og midtstykket, og monter stokkene sammen. Fest ankelstroppene, og start kampen!

  To deltakere skal slå / dytte hverandre, og det er om å gjøre å få motstanderen til å falle. Siden man har en stropp festet rundt bena har man ikke veldig god balanse.

  Dere kan spille med forskjellige regler, men f.eks. best av tre. For hver kamp må taperen drikke, og den som taper totalt må drikke to.

  Det anbefales å utføre leken på et mykt underlag, og ikke i nærheten av bord o.l. med skarpe kanter.

 • 239 kr 120 kr

  Det finnes mange morsomme drikkeleker der ute som tester din drikkeutholdenhet, ditt vokabular, dine kunnskaper osv. osv.

  Spillet «Ring of Fire» er laget av verdensmester i bartending, Adam MacDonald. Dette spillet ble under utviklingen testet av mange drikkeglade nordmenn!

  Spillet slår sammen mange av de kjente drikkeler, som Tangera, Waterfall, 7-gangeren osv. osv. Det geniale med dette spillet er at det er en egen kortstokk med symboler og tegn, så man behøver ikke lenger å huske hva f.eks. en konge betyr. Det følger med en egen liten regelbok, og på spillets nettside kan man laste ned instruksjoner på forskjellige språk – deriblant norsk.

  Spillet er av meget god kvalitet, og det er pakket i en pen eske. Det inneholder et lite spillebrett (ikke større enn at du kan spille på et cafébord, en spesialdesignet kortstokk, et shotsglass og 6 ølbrikker i tillegg til regelbok.

  Dette er et spill som alle burde ha, og det passer perfekt som en gave.

 • 319 kr 160 kr

  Denne doble øltrakten er utrolig kul. Den fylles med 2 1/2 kalde, to deltakere gjør seg klare… Så telles det ned, og deltakerne åpner krana – racet er i gang!

  Denne modellen har et antiskum-system koblet til begge slangene. Antiskumsystemet er på enkelte av våre trakter, og det gjør at skummet som kommer når dere heller i ølen blir raskere borte.

 • 159 kr 80 kr

  En mafiaboss er drept, og flere drapsvåpen ligger igjen inni kroppen hans. Han ligger på obduksjonsbordet, og du skal du plukke ut våpnene med den medfølgende pinsetten. Hvis du er uforsiktig og treffer kantene får du et kraftig støt!

  Det følger med kort som gir poeng for hvert drapsvåpen. Trekk et kort etter tur, og plukk ut dette våpenet. Klarer du det uten å få støt vinner du kortet og de poengene som står på. Får du støt må du drikke og legge kortet tilbake i bunken!

 • 159 kr 80 kr

  En ølmugge can brukes til to ting:
  1) Servere gjester øl fra en stilig ølmugge
  2) Drikk rett fra mugga!

  Dette er en stilig ølmugge med Carlsberg-logo som rommer 1,5 liter.

 • 239 kr 120 kr

  Skikkelige mannfolk (og damer) drikker øl fra skikkelig utstyr! Skaff deg denne ølstøvelen på hele 2,4 liter!

  Hvis du har sett filmen Beerfest vet du hva vi snakker om – det er mye øl som kommer i full fart om du ikke kan trikset. Og en skikkelig ølstafett avsluttes naturligvis med en stor ølstøvel. Omtales i filmen som «Das boot».

  Flere videoer fra YouTube:
  beer boot

  Og ikke minst, du kan leie filmen over alle filmer på YouTube:

   

 • 119 kr 60 kr

  Jenga har med årene fått flere navn rundt om i verden, vi kaller det Jenga. Vi har spillet i tre varianter, og dette er den tradisjonelle bordversjonen i tre.

  Stable pinnene som vist på bildet. Hver deltaker skal nå på tur ta ut en og en pinne og legge den på toppen. Maks tre pinner i hver rad. Bruk kun én hånd.

  Taperen er han/hun som får tårnet til å rase, og han må naturligvis styrte/shot’e, i tillegg til å gjøre klart spillet for en ny runde!

 • 279 kr 140 kr

  Gi en flaske vin i gave med denne montert på. Mottakeren får noe å bryne seg på og må jobbe for føden.

  Eventuelt kan du ha den på dine egne dyre viner, slik at de som har med seg billig vin når de kommer på besøk må jobbe litt for å drikke din dyre vin

 • 31 kr 16 kr

  Dette er en morsom måte å få litt soveromsinspirasjon på. Kast terningene, og gjør som terningene viser. Begge terningene må kastes. Da terningene er selvlysende kan de til og med brukes med lyset avslått!

 • 68 kr 34 kr

  Hvis du vil la den kommende brud få oppmerksomhet, så får hun det med disse sexy kaninørene og halen. Men vær forsiktig, du vil ikke at noen skal klype henne i halen… eller?