Meny Lukk

VI TØMMER VÅRT GAMLE LAGER
50% PÅ ALLE PRODUKTER!

I tillegg får du ytterligere 200,- i rabatt hvis du handler for over 1000,-!

BLI FESTENS VINNER MED VÅRE PRODUKTER!

 • 79 kr 40 kr
  Wine saver trekker ut luften av vinflasken og lager et vakum. På denne måten blir vinen bevart, og du kan drikke resten senere. Det følger med to «korker» som brukes for å trekke ut luften, så du kan ta vare på to flasker.
 • 759 kr 380 kr

  Det er trist å si det, men gamle tradisjonelle pub-spill har i lang tid vært i ferd med å dø ut. Heldigvis er en del av dem nå på vei tilbake igjen!

  Skittles er et av mange spill du fant i engelske pub’er. Etter at delene er montert og kjeglene satt opp, skal man snurre kulen rundt og rive ned så mange kjegler som mulig. Det finnes offisielle regler, men man kan også lage sine egne regler.

  Spillet er i en solid treramme, og størrelsen er ca. 610mm x 350mm. Det er tydelig at produsenten av dette spillet har kvalitet i fokus.

 • 79 kr 40 kr

  Fest korketrekkeren til vinkorken og begynn å skru. Etterhvert som du skrur beveger «armene» til trekkeren seg i været, og til slutt bretter du disse ned igjen. Korken trekkes da opp, og vinen er klar for servering.

 • 96 kr 48 kr

  To spillere trekker opp hver sin farfar, og setter dem på startstreken. De to gretne, gamle gubbene starter å svinge stokken og går så fort de kan bortover bordet. Den som kommer først til målstreken (eller lengst når futten har gått ut av dem) har vunnet. Taperen drikker naturligvis.

  Hvis den ene klarer å velte den andre må han som falt spandere på den stående farfar!

 • 359 kr 180 kr

  Ta med denne trakten på fest, og du får garantert oppmerksomhet! Den er designet for å ta den på deg som en ryggsekk (derav navnet), mens andre «bonger» fra den. Det er en helt unik og utrolig morsom opplevelse.

  Trakten kan fylles med ca. tre øl, og takket være antiskumsystemet er den klar i løpet av kort tid. Den skaper garantert liv og stemning på både små og store fester.

  Denne modellen har et antiskum-system koblet til slangene. Antiskumsystemet er på enkelte av våre trakter, og det gjør at skummet som kommer når dere heller i ølen blir raskere borte.

 • 159 kr 80 kr

  En mafiaboss er drept, og flere drapsvåpen ligger igjen inni kroppen hans. Han ligger på obduksjonsbordet, og du skal du plukke ut våpnene med den medfølgende pinsetten. Hvis du er uforsiktig og treffer kantene får du et kraftig støt!

  Det følger med kort som gir poeng for hvert drapsvåpen. Trekk et kort etter tur, og plukk ut dette våpenet. Klarer du det uten å få støt vinner du kortet og de poengene som står på. Får du støt må du drikke og legge kortet tilbake i bunken!

 • 119 kr 60 kr

  Knips ballen inn i midten og se hvor sterk du er. Kan brukes som drikkelek der den svakeste må drikke, eller du kan ha den stående på kontorpulten til tidsfordriv når du ikke har noe annet å gjøre 😉

  Setter du denne frem på bordet er det garantert at en eller flere blir sittende med denne i flere runder!

 • 119 kr 60 kr

  Med disse isformene lager du enkelt dine egne shotglass – i is! Server en iskald shot i et iskaldt glass, det blir garantert en suksess!

  Du trenger ikke å lage glassene av vann, du kan også lage spiselige glass av andre blandinger.

 • 79 kr 40 kr

  Alle kvinner liker roser, og en seng full av roseblader er garantert en suksess! Legg rosebladene i trappen, på badet, der hun skal gå. Roser betyr romantikk, og disse rosebladene i silke er noe av det nærmeste ekte blader du kommer. Kan brukes igjen og igjen.

 • 191 kr 96 kr

  Med en øltrakt kan du drikke en øl raskere enn du trodde var mulig! Dette fordi ølen får et enormt trykk ut av slangen.

  «Det er ikke lengden det kommer an på, det er tykkelsen». En kombinasjon er jo enda bedre! Denne trakten har et rør som er passe langt, og det har en større diameter enn de fleste andre øltrakter. Dette gjør at drikken renner ut ekstremt raskt. Slangen rommer ca. 0,4 liter alene, og sammen med trakten kan du fylle opp ca. 1 liter drikke.

  I enden av dette røret sitter det en kran som gjør at du kan fylle opp drikken, holde trakten høyt oppe og gjøre deg klar uten at du må holde igjen trykket med fingeren. Gjør deg klar og skru opp kranen!

  Vi er enedistributør i Europa av disse traktene!

  Det anbefales at man velger drikke og mengde med omhu!

 • 79 kr 40 kr

  Dette er en shaker i glass, så du kan se drinken mens du shaker. Det er påtrykt noen drinkeoppskrifter.

  OBS: Vær forsiktig om du shaker blå curacao (eller andre drikker med sterke farger). Kan få katatrofale følger for klærne dersom du søler. Vi snakker av egen erfaring.

 • 199 kr 100 kr

  Noen ganger kan fyllekjøring være morsomt… og lovlig! Fyll opp glasset med din favoritt-shot, og sett det i holderen på den tøffe radiostyrte bilen. Nå skal det kjøres i mellom kjeglene, og hvis du søler må du drikke opp resten av innholdet. Stol på oss – jo lenger du kjører jo vanskeligere blir det.

  Ha det morsomt med fyllekjøringa, men husk – ikke drikk og kjør i den virkelige trafikken!

 • 47 kr 24 kr

  En enkel, fleksibel sirkelformet folie, som du ruller sammen og setter ned i vinflasken. Denne gjør så at du ikke søler vin når du heller (dråpen som renner nedover flasken er borte!)

 • 68 kr 34 kr

  Hvis du vil la den kommende brud få oppmerksomhet, så får hun det med disse sexy kaninørene og halen. Men vær forsiktig, du vil ikke at noen skal klype henne i halen… eller?

 • 28 kr 14 kr

  Ta med denne lille saken på fest, legg den på bordet (ubygget) og be en deltaker sette den sammen til en kube. Personen får ikke lov til å drikke før han har fått det til. Eventuelt kan man gi ham lov til å kjøpe seg fri. Prisen setter du 🙂

 • 47 kr 24 kr

  Ta på brillene, sett den ene enden i glasset og den andre i munnen. Brillene er et sugerør der drikken da flyter rundt øynene… Ser fantastisk morsomt ut! Dette er et produkt som barn også synes er morsomt.

 • 79 kr 40 kr

  Nå kan du få lyden av en stønnende dame som tydeligvis er i himmelen, bare ved å trekke opp en flaske. Tenk om det bare var så enkelt…

 • 55 kr 28 kr

  Alle vil legge merke til den kommende bruden når hun har på seg denne magiske tiaraen med slør.

 • 239 kr 120 kr

  Dette er et sjakkspill med shotsglass som sjakkbrikker. Spillet inneholder med andre ord 32 shotsglass, 16 til hver spiller.

  Spill helt vanlig sjakk, men når f.eks. hvit bonde slår svart bonde, så må den svarte bonden shot’es. Det sier seg selv hvordan tilstanden vil bli hvis dere holder ut et helt parti!

  Dette er den ideelle gave til den som liker sjakk, og som i tillegg liker å drikke!

  OBS: Utseende på brettet og glassene kan avvike noe fra bildet.

 • 239 kr 120 kr

  Hvor mange ganger har du ikke vært på fest hvor noen av gutta skal skryte av hvem som er sterkest og begynner med håndbak?

  Hva med å gi dem en utfordring så det blir morsomt for de andre å se på også!

  Settet inneholder to «sjokkerende hansker» og to albuestøtter. Konseptet er enkelt: Sett på hanskene, sett albuene i støttene, og bryt håndbak! Taperen får et velfortjent elektrisk sjokk! (og må naturligvis drikke)

 • 71 kr 36 kr

  Våre spesielle «Svamp-Vannbomber» er de perfekte vannbomber. De er sikre og veldig våte. Vi anbefaler å bruke disse på en deilig solskinnsdag når alle er ute og kul’ern i hagen. Du kommer til å starte en kriiiig!

  Pakken inneholder 6 bomber, så du kan risikere å få både en og to bomber kastet tilbake på deg! 🙂

 • 63 kr 32 kr

  Denne kjølebagen holder bedre på kulda enn de brettbare kjølebagene. Selv om denne ikke er brettbar på samme måte kan den gjøres flat, den kommer flatpakket fra oss.

  Denne modellen rommer 6 bokser.

 • 63 kr 32 kr

  Har du noen gang hatt flasker rullende rundt i kjøleskapet? Har du villet stable flasker oppå hverandre, men ikke fått det til uten å fylle hele bredden? the Wedge er svaret!

  Dette er et lite, enkelt og genialt produkt. Det er to klosser som er designet slik at de blir liggende der du legger dem, og du kan da legge flasker i mellom. Du kan stable flasker eller bokser oppå hverandre uten å måtte bruke hele bredden i kjøleskapet. Du kan også bruke det som et enkelt vinstativ på benken. Dette er et «must have» produkt!

  Med flaskestableren kan du stable 6 vinflasker eller 10 småflasker / bokser.

 • 127 kr 64 kr

  Denne kjølebagen holder bedre på kulda enn de brettbare kjølebagene. Selv om denne ikke er brettbar på samme måte kan den gjøres flat, den kommer flatpakket fra oss.

  Denne modellen rommer 6 flasker.

 • 239 kr 120 kr

  Dette spillet er ganske like enkelt som det er genialt. Det er tatt utgangspunkt i en gammel kjent, populær drikkelek, og så er det laget et brettspill av det.
  Poenget med spillet er å få alle til å utlevere seg selv med sine mest flaue opplevelser eller sexy detaljer om hva de virkelig har eller ikke har gjort.

  I brettversjonen vil brikken din lande på de forskjellige drikkeaktivitetene på brettet. Det kan hende du må drikke, gi bort drikke, danse, synge, snurre rundt etc.

  Dette spillet vil overraske deg, sjokkere deg og få deg til å le masse. Vi garanterer! 🙂

  Det kan ta en time eller to å spille – avhengig av hvor mye du kan drikke…

  Regler:
  Spillerne flytter brikkene rundt på bordet ved å svare på «I’ve Never» spørsmål. Når en spiller lander på «Draw an I’ve Never Card», må spilleren trekke et kort fra bunken og lese spørsmålet høyt.

  Eksempel:
  Spørsmål: I’ve never had sex on my roommates bed?

  Hvis det er sant, flytt et hakk frem.

  Hvis det ikke er sant, snurr rundt 5 ganger og ta en drink!

  Ved å spille dette spillet vil du finne ut hvem av dine venner som er «engler», og hvem som er «dirty» og hvem som er en «wannabe gigolo».

  Det er også kort med blanke spørsmål, hvor dere selv lager et spørsmål.

  Noen ganger hender det at en spiller lyver, og en spiller som blir tatt i en løgn (minst to andre spillere er enige om at han/hun lyver) blir straffet (drikk opp drink/øl, ta en shot, nødt eller sannhet osv.)

  Spillet inneholder:
  Brett, spilleregler, terning, 8 spillebrikker, 100 I’ve Never…? spørsmål (10 Make Up Your Own).

  Spillet er av god kvalitet og egner seg meget godt som en gave.

  Spillet er på engelsk.

 • 47 kr 24 kr

  En 0,25 liter støvel er jo ingenting å snakke om i forhold til 2-liters og 1-liters støvlene, men de er søte og morsomme.

  Kjøp noen av disse i tillegg til en 2-liters støvel, og ha dem stående fremme på begynnelsen av festen. Når stemningen er høy kan du spørre om det er noen som vil ta en utfordring, og drar så frem 2-liters støvelen. Eller ha en ølstafett der de første deltakerne i stafetten har mindre glass, og «sjefen» som er til slutt skal ta 2-literen.

  For videoer, se vår 2-liters versjon.

 • 199 kr 100 kr

  Dette produktet er perfekt for å holde drikken kald gjennom hele festen.

  Fyll den opp med isbiter og kaldt vann, og legg drikken oppi. Man kan da ha kald drikke på verandaen eller et annet sted uten kjøleskapet i umiddelbar nærhet.

  Denne tønnen er stilig med sitt Budweiser-design.

  Være forsiktig med å ha flasker i tønnene, korkene kan lage hull.

 • 63 kr 32 kr

  Du kan bruke det medfølgende beltet, eller hekte flaskeholderne på ditt normale belte. Nå kan du hente drikke til mange på en gang, eller du kan sette fra deg din egen drikke og ha hendene fri mens du er oppe fra stolen.

  OBS: Holderene er av den «smale» typen, så den passer best for flasker av typen Corona / Sol / rusbrus o.l.