Meny Lukk

VI TØMMER VÅRT GAMLE LAGER
50% PÅ ALLE PRODUKTER!

I tillegg får du ytterligere 200,- i rabatt hvis du handler for over 1000,-!

BLI FESTENS VINNER MED VÅRE PRODUKTER!

 • 399 kr 200 kr
  Twister er et gammelt, velkjent spill. Mange har tatt frem spillet på fuktige kvelder – med sære stillinger og høylytt latter som resultat. Det er lett å få assosiasjoner til kreativ sengeaktivitet – noe denne versjonen av spillet har grepet fatt i. Twister-brettet er et dynetrekk for dobbeltdyne (200 x 200 cm), og det følger med to store spesialterninger som passer perfekt til spillet. Putevarene er hvite med Twister-logoen på.
 • 68 kr 34 kr

  Hvis du vil la den kommende brud få oppmerksomhet, så får hun det med disse sexy kaninørene og halen. Men vær forsiktig, du vil ikke at noen skal klype henne i halen… eller?

 • 119 kr 60 kr

  Nærmere beskrivelse av spillet kommer senere.

 • 239 kr 120 kr

  Dette settet består av fire kjempestore oppblåsbare boksehandsker og to hjelmer.

  Blås opp, ta det på dere, og start kampen!

  Dere må selv bli enige om reglene, og hvem som skal drikke. Lag f.eks. en enkel boksering, og den som tråkker først utenfor ringen har tapt runden og må drikke.

 • 119 kr 60 kr

  Knips ballen inn i midten og se hvor sterk du er. Kan brukes som drikkelek der den svakeste må drikke, eller du kan ha den stående på kontorpulten til tidsfordriv når du ikke har noe annet å gjøre 😉

  Setter du denne frem på bordet er det garantert at en eller flere blir sittende med denne i flere runder!

 • 159 kr 80 kr

  Skal du ha en «whisky on the rocks»? Du vil gjerne ha den kald, men ikke vanne ut whisky’en med is/vann? Da kan du kjøle den ned med våre whiskystener isteden! Settet inneholder 8 stener.

 • 119 kr 60 kr

  Spillet er svensk og heter «Fia med hutt», men det er altså ludo med shotsglass som brikker. Reglene kan naturligvis varieres, men et forslag er at man må shotte de gangene man ikke kan flytte, eller de gangene en brikke blir slått ut og skal inn i boet.

  OBS: Det er litt vanskelig å lage tårn med disse brikkene 😉

 • 47 kr 24 kr

  Grønn caps med Carlsberg-logo

 • 159 kr 80 kr

  Dette er en lommeversjon av den originale Lightning Reaction – sistemann til å trykke på sin knapp blir grillet!
  Du kan også sette spillet i rulett-modus, hvor spillet selv velger hvem som skal bli grillet! Trykk på start-knappen, knip igjen øynene og vent i spenning…

  Denne versjonen er liten og enkel å ta med på fest!

 • 199 kr 100 kr

  Dette er en perfekt gave som kan gis året rundt. Den er kan brukes til piknikk, reiser, etc. etc. Alle steder hvor du har behov for kald drikke uten tilgang på kjøleskap.

  Den kan kjøle vin, champagne, vann eller brus. Passer til alle flasker og bokser opp til 750 ml.

  CaddyO er enkel å bruke. Legg plastsylinderen i fryseren i 4-6 timer for «lading». Deretter setter du den inn i CaddyO-holderen. Den er nå klar til å kjøle ned din favorittdrikke. En varm flaske vil kjøles ned i løpet av ca. 30 minutter (solvarme flasker bruker lenger tid), og den holder flasken og drikken kald i 8-9 timer.

  Dette er et «must have»-produkt!

 • 63 kr 32 kr

  Denne kjølebagen holder bedre på kulda enn de brettbare kjølebagene. Selv om denne ikke er brettbar på samme måte kan den gjøres flat, den kommer flatpakket fra oss.

  Denne modellen rommer 6 bokser.

 • 239 kr 120 kr

  Det finnes mange morsomme drikkeleker der ute som tester din drikkeutholdenhet, ditt vokabular, dine kunnskaper osv. osv.

  Spillet «Ring of Fire» er laget av verdensmester i bartending, Adam MacDonald. Dette spillet ble under utviklingen testet av mange drikkeglade nordmenn!

  Spillet slår sammen mange av de kjente drikkeler, som Tangera, Waterfall, 7-gangeren osv. osv. Det geniale med dette spillet er at det er en egen kortstokk med symboler og tegn, så man behøver ikke lenger å huske hva f.eks. en konge betyr. Det følger med en egen liten regelbok, og på spillets nettside kan man laste ned instruksjoner på forskjellige språk – deriblant norsk.

  Spillet er av meget god kvalitet, og det er pakket i en pen eske. Det inneholder et lite spillebrett (ikke større enn at du kan spille på et cafébord, en spesialdesignet kortstokk, et shotsglass og 6 ølbrikker i tillegg til regelbok.

  Dette er et spill som alle burde ha, og det passer perfekt som en gave.

 • 68 kr 34 kr

  I mangel på et godt norsk navn kaller vi produktet «Horny Devil Dress Up Kit».

  Hvem er en sexy liten djevel? Du blir det med denne pakken med rosa horn og hale. Kjøp en til hver, og dere blir en «helvetes» gjeng for alle uskyldige menn…

 • 199 kr 100 kr

  Det tradisjonelle Simon says spillet er at du med lyd og farge får vite i hvilken rekkefølge du skal trykke ned forskjellige knapper. Det begynner med én knapp, deretter skal du begynne med samme knapp men skal i tillegg trykke en knapp til, og slik øker det helt til du ikke klarer mer.

  I denne versjonen er du en kelner som tar opp bestillinger. Du må huske i hvilken rekkefølge bestillingene blir tatt opp. Hvis du trykker feil sier spillet i fra, og du blir bedt om å drikke opp og forlate baren.
  Med andre ord; Drikk opp, og du er ute av spillet!

  Det anbefales at dere sitter rundt et bord, og trykker inn bestillingene etter tur. På den måten aktiviserer du flest deltakere.

  Man kan naturligvis også spille én og én, hvor vinneren da blir han som til slutt klarte flest bestillinger, men på denne måten er ikke alle like engasjert hele tiden.

 • 319 kr 160 kr

  Denne doble øltrakten er utrolig kul. Den fylles med 2 1/2 kalde, to deltakere gjør seg klare… Så telles det ned, og deltakerne åpner krana – racet er i gang!

  Denne modellen har et antiskum-system koblet til begge slangene. Antiskumsystemet er på enkelte av våre trakter, og det gjør at skummet som kommer når dere heller i ølen blir raskere borte.

 • 119 kr 60 kr

  Med disse isformene lager du enkelt dine egne shotglass – i is! Server en iskald shot i et iskaldt glass, det blir garantert en suksess!

  Du trenger ikke å lage glassene av vann, du kan også lage spiselige glass av andre blandinger.

 • 47 kr 24 kr

  Ta på brillene, sett den ene enden i glasset og den andre i munnen. Brillene er et sugerør der drikken da flyter rundt øynene… Ser fantastisk morsomt ut! Dette er et produkt som barn også synes er morsomt.

 • 127 kr 64 kr

  Dette er en kjølebag du kan ha med litt mer i, uten at den blir alt for stor. Det er en bag du kan ha på ryggen, så den er enkel å ha med seg.

 • 159 kr 80 kr

  Dette er et sett med en drikkelek-opptrekker og 4 party shooters.

  Batteriet i opptrekkeren kan vøre utgått så det må skiftes.

  For informasjon om opptrekkeren, klikk her.
  For informsajon om party shooter, klikk her.

 • 55 kr 28 kr

  Alle vil legge merke til den kommende bruden når hun har på seg denne magiske tiaraen med slør.

 • 159 kr 80 kr

  Trykk denne ned på flasken som et stempel, og korken spretter av. En morsom og annerledes opptrekker.

  ZapCap er kraftig og solid, laget i rustfritt stål.

 • 279 kr 140 kr

  Gi en flaske vin i gave med denne montert på. Mottakeren får noe å bryne seg på og må jobbe for føden.

  Eventuelt kan du ha den på dine egne dyre viner, slik at de som har med seg billig vin når de kommer på besøk må jobbe litt for å drikke din dyre vin

 • 119 kr 60 kr

  I det du åpner en øl med denne opptrekkeren begynner Homer å snakke, og Marge spør om han er «crazy». Så klikker Homer og kommer med masse rare lyder 🙂

 • 239 kr 120 kr

  Skikkelige mannfolk (og damer) drikker øl fra skikkelig utstyr! Skaff deg denne ølstøvelen på hele 2,4 liter!

  Hvis du har sett filmen Beerfest vet du hva vi snakker om – det er mye øl som kommer i full fart om du ikke kan trikset. Og en skikkelig ølstafett avsluttes naturligvis med en stor ølstøvel. Omtales i filmen som «Das boot».

  Flere videoer fra YouTube:
  beer boot

  Og ikke minst, du kan leie filmen over alle filmer på YouTube:

   

 • 39 kr 20 kr

  Denne lille søte ølseidelen er for de som ikke vil ha de store seidlene / krusene. Det har målestrek på 0,25 liter, og det er 0,32 liter helt til kanten. Det kan altså brukes til liten brun en.

 • 71 kr 36 kr

  Våre spesielle «Svamp-Vannbomber» er de perfekte vannbomber. De er sikre og veldig våte. Vi anbefaler å bruke disse på en deilig solskinnsdag når alle er ute og kul’ern i hagen. Du kommer til å starte en kriiiig!

  Pakken inneholder 6 bomber, så du kan risikere å få både en og to bomber kastet tilbake på deg! 🙂

 • 55 kr 28 kr

  En klokke satt inn i et fint stativ, med tilhørende opptrekker og korketrekker. Du plinger i klokken med et lett trykk på pinnen på toppen. Ta en snaps (eller shot eller slurk) for hvert pling! 🙂

 • 119 kr 60 kr

  Hver deltaker får hvert sitt oppheng når de kommer til festen, og har det hengende på sin øl. På denne måten vet du hvilken øl som er din – hele kvelden!

  Pakken inneholder 6 forskjellige oppheng