Meny Lukk

Viser alle 16 resultater

 • 47 kr 24 kr

  Grønn caps med Carlsberg-logo

 • 63 kr 32 kr

  Skal du ha en skikkelig feiring med champagne? Lag litt show ut av åpningen. Fest holderen på flasken og enden av fallskjermen på korken. Når du åpner flasken flyr fallskjermen etter, og korken daler stille og forsiktig ned igjen.

  Fallskjermen kan brukes flere ganger, og passer til alle flasker som har kork som kan «skytes» ut.

  Morsom til velkomstshow, utdrikningslag etc.

 • 79 kr 40 kr

  Dette er en drikkevelger som du tar på deg som et armbåndsur. Med andre ord ikke noe problem å ta den med når du f.eks. skal ut på byen. Trykk på knappen, og viseren spinner rundt som en rulett. Din neste drikk er det viseren stopper på.

 • 280 kr 140 kr

  Etter en fuktig kveld på byen er det fint med en vekkerklokke som får deg opp den tunge dagen derpå.

  Denne klokka har en propell festet der alarmknappen er, og når klokka ringer går sirena, propellen starter (og bråker) og flyr opp i taket og ut i rommet. Du må finne propellen og sette den på plass i klokka for å skru den av. Da er det ikke vår feil om du legger deg ned i senga igjen!

  Tenk så morsomt å sette denne klokka på soverommet til en kompis uten at han vet om det!

 • 319 kr 160 kr

  Denne enorme, morsomme pepeprkvernen er formet som et baseball-balltre. En utrolig morsom gave til en 30-årig peppersvenn. Passer også perfekt til grillfester eller andre store tilstelninger. Dette er en eksklusiv kvern, laget av dansk treverk.

 • 55 kr 28 kr

  Ved hjelp av disse geniale stearinlysholderene kan du ha «bursdagsøl» istedenfor bursdagskake. Plasser f.eks. noen flasker med disse midt på bordet, tenn lysene og syng bursdagssangen.

  Lysene passer naturligvis perfekt til andre anledninger også, og du vil garantert bli husket hvis du har disse på bordet.

  Levers i en pakke med 6 holdere (som kan brukes om igjen) og 6 lys (som kan brukes til de har brent ned).

  OBS: Holderene er av plast, så husk å blåse ut lysene før de har brent helt ned i holderen!

 • 63 kr 32 kr

  Du kan bruke det medfølgende beltet, eller hekte flaskeholderne på ditt normale belte. Nå kan du hente drikke til mange på en gang, eller du kan sette fra deg din egen drikke og ha hendene fri mens du er oppe fra stolen.

  OBS: Holderene er av den «smale» typen, så den passer best for flasker av typen Corona / Sol / rusbrus o.l.

 • 39 kr 20 kr

  Med disse brillene er ingen i tvil; du liker øl og trives med å spre glede. For alle som ser deg med disse vil garantert få seg en latter!

  Passer perfekt til f.eks. et utdrikningslag. Enten om kun den som drikkes ut har dem på seg, eller om dere har et par til hver så hele gjengen er samlet.

 • 479 kr 240 kr

  Denne øldispenseren er 540mm høy (det er over en halv meter!) og 180mm i diameter. Den har et innebygget lys som gjør at drikken lyser opp.

  Den inneholder også en plastkjerne som du kan fylle med kaldt vann eller is, slik at drikken holder seg avkjølt.

  Dispenseren rommer litt i underkant av 1,5 liter (ca. 4 x 0,33l). Den bruker 4 D batterier (medfølger ikke), så du trenger ikke å være i nærheten av strøm.

 • 119 kr 60 kr

  Hver deltaker får hvert sitt oppheng når de kommer til festen, og har det hengende på sin øl. På denne måten vet du hvilken øl som er din – hele kvelden!

  Pakken inneholder 6 forskjellige oppheng

 • 39 kr 20 kr

  Sokker i størrelsen 41-45 med teksten «Tidenes Øldrikker». Passer perfekt til ølglade mennesker.

 • 159 kr 80 kr

  Test dine sikte- og skyteegenskaper med dette geværet som skyter skumballer. Skyt på vennene dine under festen, eller kollegene dine på kontoret. Det følger med skumballer og 6 plastikbokser som du kan skyte på.

 • 79 kr 40 kr

  Dette er en shaker i glass, så du kan se drinken mens du shaker. Det er påtrykt noen drinkeoppskrifter.

  OBS: Vær forsiktig om du shaker blå curacao (eller andre drikker med sterke farger). Kan få katatrofale følger for klærne dersom du søler. Vi snakker av egen erfaring.

 • 63 kr 32 kr

  Denne kule spretterten er for å skyte små «softballer». Perfekt f.eks. i kontorfellesskap 🙂

  Ta den også med på fest, og den som blir skutt på må drikke.

 • 239 kr 120 kr

  Kjenner du noen som er glade i å drikke og dårlig til bens? Hvorfor ikke gi dem en stokk med påmontert flaske og ringeklokke?

  Passer perfekt som gave til lystige pensjonister 🙂

 • 63 kr 32 kr

  Fest en strikk bak på pistolens hane, og strekk den frem til tuppen. Når du trekker av skytes strikken avgårde.

  Ta den med på fest, og den som blir skutt på må drikke.