Meny Lukk

Hurtigkjøler

759 kr 380 kr

Raskeste og enkleste måte å kjøle ned varm drikke til ønsket temperatur. Bokser på 1 minutt, hvitvinsflasker på 7 minutter.

Tomt på lager

Produktnummer: 185 Kategori:

Beskrivelse

Nå trenger du aldri være redd for å gå tom for kald drikke lenger! Med Cooper Cooler Handy Chiller kan du kjøle ned drikken når du trenger den. Det tar kun noen minutter istedenfor flere timer i kjøleskapet. Kjøl ned 750ml vinflasker til riktig temperatur; 20°C på et minutt, 11°C på 3,5 minutt og 6°C på 6 minutter. Husk: Forskjellige viner skal serveres med forskjellige temperaturer.

Den er perfekt til å kjøle ned f.eks. øl og brus; bokser tar 1 minutt, glass og plastflasker tar 3,5 minutt. Drikken er da kjøleskapskald (6°C), for å få drikken iskald (1°C) dobler du tiden.Det går 90 ganger raskere enn i kjøleskapet.

Selv om drikken roteres er det ikke fare for at drikken «eksploderer» når den åpnes. Den er enkel å bruke – Sett i stikkontakten, putt i et brett isbiter og et glass vann, legg i drikken og trykk på knappen. Når du er ferdig for kvelden tar du ut stikkontakten og tømmer vannet i vasken.

Perfekt for de som stadig glemmer å legge drikken i kjøleskapet, for de som ikke har plass i kjøleskapet, eller for de som får uventet besøk. En flott gaveidé som kun selges hos Drikkeleker.no!

Vekt 1000 g