Meny Lukk

I’ve Never…? The game of truth

239 kr 120 kr

Et spill om sannhet, utfordringer og dype hemmeligheter. I’ve Never… er et morsomt spill som blir bedre og bedre for hver drink!

På lager

Produktnummer: 190 Kategori:

Beskrivelse

Dette spillet er ganske like enkelt som det er genialt. Det er tatt utgangspunkt i en gammel kjent, populær drikkelek, og så er det laget et brettspill av det.
Poenget med spillet er å få alle til å utlevere seg selv med sine mest flaue opplevelser eller sexy detaljer om hva de virkelig har eller ikke har gjort.

I brettversjonen vil brikken din lande på de forskjellige drikkeaktivitetene på brettet. Det kan hende du må drikke, gi bort drikke, danse, synge, snurre rundt etc.

Dette spillet vil overraske deg, sjokkere deg og få deg til å le masse. Vi garanterer! 🙂

Det kan ta en time eller to å spille – avhengig av hvor mye du kan drikke…

Regler:
Spillerne flytter brikkene rundt på bordet ved å svare på «I’ve Never» spørsmål. Når en spiller lander på «Draw an I’ve Never Card», må spilleren trekke et kort fra bunken og lese spørsmålet høyt.

Eksempel:
Spørsmål: I’ve never had sex on my roommates bed?

Hvis det er sant, flytt et hakk frem.

Hvis det ikke er sant, snurr rundt 5 ganger og ta en drink!

Ved å spille dette spillet vil du finne ut hvem av dine venner som er «engler», og hvem som er «dirty» og hvem som er en «wannabe gigolo».

Det er også kort med blanke spørsmål, hvor dere selv lager et spørsmål.

Noen ganger hender det at en spiller lyver, og en spiller som blir tatt i en løgn (minst to andre spillere er enige om at han/hun lyver) blir straffet (drikk opp drink/øl, ta en shot, nødt eller sannhet osv.)

Spillet inneholder:
Brett, spilleregler, terning, 8 spillebrikker, 100 I’ve Never…? spørsmål (10 Make Up Your Own).

Spillet er av god kvalitet og egner seg meget godt som en gave.

Spillet er på engelsk.

Vekt 1000 g