Meny Lukk

{randomimage}wp-content/images/random{/randomimage}

Her på Drikkeleker.no har vi et forum med mange morsomme drikkeleker, videoer og spillelister som hjelper deg med å skape en perfekt fest. Alt er gratis, men du må være registrert bruker for å kunne poste dine egne innlegg, kommentere på det andre har lagt ut og ikke minst gi tommel opp eller ned. Vi tømmer for tiden vårt lager i drekka-shopen, ta en titt for mange gode tilbud! Vårt mål er å være det foretrukne norske nettstedet for fest & moro!

Gå til forum: Fest & Moro


Fra DREKKA-SHOPPEN:

ALT SKAL UT!

50% RABATT PÅ ALLE VARER!
200,- i rabatt på ordre over 1000,-

  • 319 kr 160 kr
    Denne doble øltrakten er utrolig kul. Den fylles med 2 1/2 kalde, to deltakere gjør seg klare… Så telles det ned, og deltakerne åpner krana – racet er i gang!

    Denne modellen har et antiskum-system koblet til begge slangene. Antiskumsystemet er på enkelte av våre trakter, og det gjør at skummet som kommer når dere heller i ølen blir raskere borte.

  • 279 kr 140 kr

    Dette er et stativ med figurer som skal skytes ned. Du kan selv velge mellom to typer figurer, spioner eller bønder (hillbillies).

    Etter montering av stativet skrur du på bryteren, og figurene går rundt. Du skal så skyte ned figurene med den medfølgende sugekopp-pistolen. (En pistol som skyter ut sugekopp-piler).

    Fungerer perfekt som en drikkelek, ved at man f.eks. må drikke hvis man bommer på et skudd.

    Batterier medfølger ikke.

  • 159 kr 80 kr

    To spillere holder hver sin bestemor, og trykker på knappene for å få inn to rette høyre og så en knock-out venstre. Bestemødrene har aldri vært mer klare for en fight, de vet du må drikke om hun detter!

  • 96 kr 48 kr

    Air Hockey er et populært spill som normalt spilles på et stort bord der luft blåses opp i bordplaten. Nå kan du spulle dette hjemme, og det for en latterlig lav sum! Den puck-formede ballen er konstruert slik at den blåser luft ned på bordet, og holder seg «flyvende» rett over bordflaten. Dette kan derfor spilles på alle bord eller andre rette flater. Skaper garantert god stemning!

  • 119 kr 60 kr

    Pakken er ideell for morningen etter kvelden før. Dundrende hodepine, tørr i munnen og svarte ringer under øynene? Få det bedre med denne pakken som inneholder en stor kopp og ispose. Morsom gave til den kommende brudgom når utdrikningslaget starter.

  • 319 kr 160 kr

    Denne enorme, morsomme pepeprkvernen er formet som et baseball-balltre. En utrolig morsom gave til en 30-årig peppersvenn. Passer også perfekt til grillfester eller andre store tilstelninger. Dette er en eksklusiv kvern, laget av dansk treverk.

  • 271 kr 136 kr

    Dette er en ryggsekk som også er en kjølebag. Så slipper du å bære drikken i en bærepose, i tillegg holder den seg kald. Genialt! 🙂

  • 68 kr 34 kr

    Hvis du vil la den kommende brud få oppmerksomhet, så får hun det med disse sexy kaninørene og halen. Men vær forsiktig, du vil ikke at noen skal klype henne i halen… eller?

  • 239 kr 120 kr

    Blås opp endeputene og midtstykket, og monter stokkene sammen. Fest ankelstroppene, og start kampen!

    To deltakere skal slå / dytte hverandre, og det er om å gjøre å få motstanderen til å falle. Siden man har en stropp festet rundt bena har man ikke veldig god balanse.

    Dere kan spille med forskjellige regler, men f.eks. best av tre. For hver kamp må taperen drikke, og den som taper totalt må drikke to.

    Det anbefales å utføre leken på et mykt underlag, og ikke i nærheten av bord o.l. med skarpe kanter.

  • 239 kr 120 kr

    Først skal dere putte pinner inn på kryss og tvers i ringen med mange småhull i. Hullene er formet slik at pinnene kan settes inn i mange forskjellige retninger. Pinnene blir et slags «gulv». Deretter heller dere alle de små «ølglassene» oppi beholderen. De detter ikke ned p.g.a. pinnene dere har satt inn.

    Nå skal dere etter tur ta ut en og en pinne. Hvis det detter ned et ølglass når en person tar ut en pinne, må denne shot’e.

    På slutten vil dere oppleve at når en tar ut en pinne, så vil plutselig alle ølglassene falle ned. Dere kan da ha en regel om at denne personen må shot’e alle de andre deltakernes shots.

  • 55 kr 28 kr

    Fyll opp glasset, og følg glassets instruksjoner for å måle lengden på penis. Klikk på «Større bilde» for å lese teksten som står på glasset.

    Øverst står det:
    – Fyll opp til den nederste streken
    – Stikk penis ned i glasset
    – Se etter hvor høyt ølet stiger!

    Festlig for alle «kjekkas-gutter» som burde jekkes ned litt 😉

  • 39 kr 20 kr

    Sokker i størrelsen 41-45 med teksten «Tidenes Øldrikker». Passer perfekt til ølglade mennesker.


Besøk også