Meny Lukk

{randomimage}wp-content/images/random{/randomimage}

Her på Drikkeleker.no har vi et forum med mange morsomme drikkeleker, videoer og spillelister som hjelper deg med å skape en perfekt fest. Alt er gratis, men du må være registrert bruker for å kunne poste dine egne innlegg, kommentere på det andre har lagt ut og ikke minst gi tommel opp eller ned. Vi tømmer for tiden vårt lager i drekka-shopen, ta en titt for mange gode tilbud! Vårt mål er å være det foretrukne norske nettstedet for fest & moro!

Gå til forum: Fest & Moro


Fra DREKKA-SHOPPEN:

ALT SKAL UT!

50% RABATT PÅ ALLE VARER!
200,- i rabatt på ordre over 1000,-

  • 79 kr 40 kr
    Alle kvinner liker roser, og en seng full av roseblader er garantert en suksess! Legg rosebladene i trappen, på badet, der hun skal gå. Roser betyr romantikk, og disse rosebladene i silke er noe av det nærmeste ekte blader du kommer. Kan brukes igjen og igjen.
  • 199 kr 100 kr

    Kan dere ikke avgjøre hvem som skal få den siste øl’en? Avgjør spørsmålet som gladiatorer og kjemp for å bestemme hvem som er den verdige vinneren. Settet inneholder 2 oppblåsbare hjelmer, 2 skjold og 2 slagvåpen.

  • 238 kr 119 kr

    Finn ut alt om dine venner! Still først noen enkle spørsmål som «Hva heter du», «Hvor gammel er du», «Hvilken øyenfarge har du», «Hvilken hårfarge har du» etc. Etter hvert spørsmål trykker du på analyseringsknappen, og løgndetektoren lærer seg personens «stressnivå».

    Så stiller du de virkelige spørsmålene, de du alltid har ønsket å vite sannheten om. Hvis den som blir spurt lyver, så blir han strømmet!

    Som drikkelek kan man ha flere regler, f.eks. at man må drikke hvis man lyver (får strøm), eller at man kan velge å drikke istedenfor å svare.

    Videoer fra YouTube (dessverre med dårlig kvalitet):

    http://www.youtube.com/v/6k1qs0mtZG8
    http://www.youtube.com/v/xPacn6nIyLk
    http://www.youtube.com/v/KtyeZdMbxD4

     

  • 79 kr 40 kr

    Fest korketrekkeren til vinkorken og begynn å skru. Etterhvert som du skrur beveger «armene» til trekkeren seg i været, og til slutt bretter du disse ned igjen. Korken trekkes da opp, og vinen er klar for servering.

  • 143 kr 72 kr

    Dette er et spill for opptil fire deltakere. Alle har hver sin vannpistol og and. La dem flyte i en stor balje eller et basseng. Skyt så på din and med vannpistolen så din and blir fylt med vann og synker. Førstemann har vunnet, resten (eller siste) må drikke (og bade?).

    Smarte hjerner har skjønt at settet inneholder fire vannpistoler og fire ender.

  • 63 kr 32 kr

    Skal du ha en skikkelig feiring med champagne? Lag litt show ut av åpningen. Fest holderen på flasken og enden av fallskjermen på korken. Når du åpner flasken flyr fallskjermen etter, og korken daler stille og forsiktig ned igjen.

    Fallskjermen kan brukes flere ganger, og passer til alle flasker som har kork som kan «skytes» ut.

    Morsom til velkomstshow, utdrikningslag etc.

  • 79 kr 40 kr

    Dette store ølglasset rommer 2 1/2 pints, litt over 1 liter. Dette er ølglasset for «de tøffe gutta»!

  • 39 kr 20 kr

    Sokker i størrelsen 41-45 med teksten «Tidenes Øldrikker». Passer perfekt til ølglade mennesker.

  • 32 kr 16 kr

    En måte å shotte en boks på er å lage et hull i bunnen av boksen, føre munnen inntil hullet, vippe boksen opp så hullet er nederst og så åpne boksen. Lufttrykket gjør at drikken blir presset raskt ned og inn i munnen.

    Shotgun can opener forenkler prosessen med å lage hull i boksen, uten søl. I tillegg kan den brukes som en boksåpner (for dem med lange negler eller lignende) og som en vanlig flaskeopptrekker.

    Skal du kjøpe mer enn 9 stk, ta kontakt for rabatt!
    Sitter du f.eks. i et russestyre og skal kjøpe inn til hele skolen? Da kontakt!

     

  • 119 kr 60 kr

    Hver deltaker får hvert sitt oppheng når de kommer til festen, og har det hengende på sin øl. På denne måten vet du hvilken øl som er din – hele kvelden!

    Pakken inneholder 6 forskjellige oppheng

  • 79 kr 40 kr

    Fest korketrekkeren til vinkorken og begynn å skru. Trekkeren er designet på en slik måte at korken dras opp samtidig som du skrur.

  • 79 kr 40 kr

    Bondesjakk, eller tre på rad eller tic tac toe, er et enkelt spill du sikkert kjenner i papirversjon. På fest er det shotsversjonen som gjelder!

    Når man spiller med brikker flytter man brikkene rundt til en har tre på rad. Taperen må drikke. Variasjoner av mengden drikke er f.eks. å drikke de tre som er på rad, drikke alle glass som er på brettet, osv. osv.

    Lykke til, take care!


Besøk også