Meny Lukk

{randomimage}wp-content/images/random{/randomimage}

Her på Drikkeleker.no har vi et forum med mange morsomme drikkeleker, videoer og spillelister som hjelper deg med å skape en perfekt fest. Alt er gratis, men du må være registrert bruker for å kunne poste dine egne innlegg, kommentere på det andre har lagt ut og ikke minst gi tommel opp eller ned. Vi tømmer for tiden vårt lager i drekka-shopen, ta en titt for mange gode tilbud! Vårt mål er å være det foretrukne norske nettstedet for fest & moro!

Gå til forum: Fest & Moro


Fra DREKKA-SHOPPEN:

ALT SKAL UT!

50% RABATT PÅ ALLE VARER!
200,- i rabatt på ordre over 1000,-

  • 159 kr 80 kr
    Skal du ha en «whisky on the rocks»? Du vil gjerne ha den kald, men ikke vanne ut whisky’en med is/vann? Da kan du kjøle den ned med våre whiskystener isteden! Settet inneholder 8 stener.
  • 239 kr 120 kr

    I dette spillet er det en målskive som henger ned fra et stativ. Denne snurrer rundt når den blir skutt på med en vannpistol – og den snurrer en vei når den ene treffer og den andre når den andre treffer. Målet er å få den først over til motstanderens side. Taperen må naturligvis drikke – og begge blir nok våte. Settet inneholder 2 vannpistoler og en snurrende målramme.

  • 479 kr 240 kr

    Dette er en stort glass – det rommer ca. 3 pints eller nesten 1,5 liter. Kunsten er å drikke opp innholdet så raskt som mulig, uten å søle alt utover gulvet. Glasset er formet slik at hvis man ikke kan «trikset», så vil det plutselig komme luft i bunnen av glasset og resten av drikken kommer skvulpende mot deg i en voldsom fart. Uansett hvordan det går, den som drikker underholder garantert seg selv og de andre på festen!

    Dette er et skikkelig kvalitetsglass. Det er et pent og dekorativt, og ved å kjøpe et veggfeste kan det henges på veggen. Perfekt til hjemmebaren!

    Denne typen glass og drikkemetode er populært i England. Vi er også blitt fortalt at det før i tiden var et slikt glass på studentsamfunnet til kjemistudentene, og at man ikke var en skikkelig kjemiker før man hadde drukket av glasset. Om det fremdeles er slik vet vi dessverre ikke…

    Flere videoer fra YouTube:
    yard of ale

  • 199 kr 100 kr

    Det tradisjonelle Simon says spillet er at du med lyd og farge får vite i hvilken rekkefølge du skal trykke ned forskjellige knapper. Det begynner med én knapp, deretter skal du begynne med samme knapp men skal i tillegg trykke en knapp til, og slik øker det helt til du ikke klarer mer.

    I denne versjonen er du en kelner som tar opp bestillinger. Du må huske i hvilken rekkefølge bestillingene blir tatt opp. Hvis du trykker feil sier spillet i fra, og du blir bedt om å drikke opp og forlate baren.
    Med andre ord; Drikk opp, og du er ute av spillet!

    Det anbefales at dere sitter rundt et bord, og trykker inn bestillingene etter tur. På den måten aktiviserer du flest deltakere.

    Man kan naturligvis også spille én og én, hvor vinneren da blir han som til slutt klarte flest bestillinger, men på denne måten er ikke alle like engasjert hele tiden.

  • 239 kr 120 kr

    Et velkjent spill er «Simon Says», der spillet velger hvilken rekkefølge symboler eller farger skal trykkes ned. Dette er et slikt spill, men trykker du feil får du… støøøøt (og må drikke)

  • 159 kr 80 kr

    En ølmugge can brukes til to ting:
    1) Servere gjester øl fra en stilig ølmugge
    2) Drikk rett fra mugga!

    Dette er en stilig ølmugge med Carlsberg-logo som rommer 1,5 liter.

  • 479 kr 240 kr

    Skikkelige mannfolk (ja, og damer) drikker øl fra skikkelig utstyr! Skaff deg denne munnblåste ølstøvelen på hele 2 liter!

    Hvis du har sett filmen Beerfest vet du hva vi snakker om – det er mye øl som kommer i full fart om du ikke kan trikset. Og en skikkelig ølstafett avsluttes naturligvis med en stor ølstøvel. Omtales i filmen Beerfest som «Das boot».

    Flere videoer fra YouTube:
    beer boot

    Og ikke minst, du kan leie filmen over alle filmer på YouTube:

  • 759 kr 380 kr

    Det er trist å si det, men gamle tradisjonelle pub-spill har i lang tid vært i ferd med å dø ut. Heldigvis er en del av dem nå på vei tilbake igjen!

    Skittles er et av mange spill du fant i engelske pub’er. Etter at delene er montert og kjeglene satt opp, skal man snurre kulen rundt og rive ned så mange kjegler som mulig. Det finnes offisielle regler, men man kan også lage sine egne regler.

    Spillet er i en solid treramme, og størrelsen er ca. 610mm x 350mm. Det er tydelig at produsenten av dette spillet har kvalitet i fokus.

  • 279 kr 140 kr

    Dette er utrolige shotsglass som virkelig sier BANG!

    Settet inneholder 6 shotsglass, hvor du kan feste en «krutthette» i bunnen. Det inneholder også et brett som shotsglassene står på. Når man har tatt shot’en og slår glasset ned på brettet, så vil den, eller de, som har krutt under glasset få et skikkelig BANG!

    Spilleksempel:
    Ta ett glass fra settet og fest en krutthette på dette. Sett dette glasset på brettet sammen med de andre glassene. Flytt rundt på glassene, slik at ingen vet hvor krutt-glasset er. Fyll så opp med ønsket drikke. Når dere er klare er det bare å sette i gang, og så slå glasset ned i brettet når dere har shot’et.

    Den som har et glass som sier BANG er «Slambangoed», og er ute av spillet. Resten av spillerene fortsetter til dere har kåret en vinner. Vinneren får en forhåndsbestemt premie (f.eks. en shot), eller han kan bestemme reglene for neste runde.

    Settet inneholder 6 glass, et spesialdesignet Slambango-brett, 160 krutthetter og regler (på engelsk)

  • 119 kr 60 kr

    Musikk hører alltid med i lystig lag. Er dere i «poolen», sitter i jacuzzien eller har en romantisk aften i badekaret? Musikk fra en flytende, vanntett radio kommer godt med.

    Og til alle fotball-elskende personer – den er formet som en fotball! Vekten er også fordelt slik at høyttaleren alltid peker opp fra vannet.

    OBS: Dette er et restparti, og radioen bruker FM-båndet. Den kan derfor ikke brukes i Norge, men har du eiendom i Sverige kan du ta den med dit.

  • 159 kr 80 kr

    Dette er en solid støvel, som tar en hel liter drikke. 1-liters støvelen et meget godt alternativ til de som ikke tør å prøve seg på 2-liters støvelen. Lær trikset med å drikke fra en ølstøvel, ellers kommer det en stor «skvulp» skyllende mot deg.

    For videoer, se vår 2-liters versjon.

  • 319 kr 160 kr

    Denne enorme, morsomme pepeprkvernen er formet som et baseball-balltre. En utrolig morsom gave til en 30-årig peppersvenn. Passer også perfekt til grillfester eller andre store tilstelninger. Dette er en eksklusiv kvern, laget av dansk treverk.


Besøk også