Meny Lukk

Kjøpsbetingelser

Drikkeleker.no drives av Gøbel Kurs- og Konsulenttjenester AS, GKK. Alle varer som selges på Drikkeleker.no selges derfor av GKK AS. Varene som for øyeblikket er til salgs er fra et restlager vi har igjen fra da butikken var aktiv i 2015. Vi selger ikke ferskvarer så ingen varer har gått ut på dato, men enkelte varer er litt støvete.

Vi ønsker å tømme lageret og undersøke interessen for denne typen butikk nå i 2021 før vi bygger opp varelageret igjen med helt nye varer. Dette er årsaken til at vi ikke har inngått ny avtale med betalings- eller fraktselskaper, så alle varer må hentes og betales ved henting.

Vi registrert som importør i Norge for flere av våre produkter. Hvis dere er en bedrift som ønsker å kjøpe inn et større parti av enkelte produkter, eller om dere ønsker å kjøpe opp vårt restlager er det bare å ta kontakt!

Angrerett

Vil tilbyr 14 dagers angrerett for uåpnede varer. Dersom du ønsker å returnere noen av dine varer ber vi deg ta kontakt så avtaler vi returnering og tilbakebetaling direkte med deg.

Garanti

Hvis du har kjøpt en vare som har gått i stykker ber vi deg ta kontakt og forklare hvordan produktet gikk i stykker. Vi erstatter varer som har gått i stykker ved normal bruk, men minner om at de fleste produkter brukes «litt hardere» enn normalt på en fest. Du må ha kvittering eller ordredetaljer som ordrenummer / ordredato og navn for å få erstattet varen.

Personvern

Les vår personvernerklæring her.