Meny Lukk

50% på alt i drekka-shopen!

Please or Registrér to create posts and topics.

Rasshøl

Spillet passer best for 5 eller flere, og hver person har hver sin drikke. Den som foreslår spillet begynner med å dele ut alle kortene i en kortstokk. Ess er høyest, joker, 2 og knekt er "tømmekort".

Spilleren med kløver tre legger denne ut på bordet. Neste spiller skal legge en treer eller høyere, eventuelt et tømmekort. Tømmekortet tømmer kortbunken på bordet, og spilleren som legger det legger så ut sitt laveste kort. Hvis spilleren ikke kan legge må han si pass og drikke. Turen går så til neste spiller.

Du kan legge to/tre/fire like, noe som gjør at neste/neste to/neste tre spillere må stå over og drikke. Neste person kan også utføre en "dobbel" med ditt kort. Hvis du legger en treer kan neste person også legge en treer, noe som resulterer i at neste person igjen må stå over og drikke.

Målet med spillet er å bli først kvitt sine kort. Den som blir først ferdig blir president, neste blir visepresident etc. helt til siste spiller som blir rasshøl. I neste runde kan presidenten når som helst be hvem som helst om å drikke. Rasshølet må gi presidenten sitt tømmekort, eventuelt sitt høyeste hvis han ikke har et tømmekort. Alle andre spillere kan i neste runde når som helst be rasshølet om å drikke.


Besøk også