Meny Lukk

50% på alt i drekka-shopen!

Please or Registrér to create posts and topics.

3. Mann

Alle starter med å kaste en terning til en kaster en tre'er. Denne personen blir "3. Mann". Leken fortsetter så rundt bordet med to terninger, hvor deltakerne kaster terningene etter tur. Terningene gis til neste person kun når noen kaster noe som ikke krever drikking. Reglene for terningenes totale verdi er:

- 3: Den som er 3. Mann må drikke. Hvis det er 3. Mann som kaster 3 kan han gi tittelen videre til en person han velger
- 7: Personen til høyre for den som kaster må drikke
- 9: Personen ovenfor den som kaster må drikke
- 10: Sosialisering... Alle drikker!
- 11: Personen til venstre for den som kaster må drikke

Andre terningkombinasjoner:

- 4 og 1: Den som kaster dette blir "Tommelsjef". Personen kan når som helst sette tommelen på bordet (som i gris). Den siste personen som setter tommelen på bordet må drikke. Hvis en ny person kaster 4 eller 1 blir denne personen ny tommelsjef.

- To like: Når noen kaster to like gir de terningene videre til den de vil. Denne personen kaster terningene, og må drikke i det antall sekunder som terningene viser. Man kan gi en terning til to personer istedenfor to terninger til en person.

De andre deltakerne kan når som helst i løpet av leken si at 3. Mann skal drikke. Den personen som skal til å kaste terningene har ikke lov til å be 3. Mann drikke. Hvis han gjør det må han selv drikke.

Ekstra regler for terningenes totale verdi kan være:

- to enere: snake eyes (Du lager en regel!)
- en toer og en ener: 3. Mann må drikke to
- 6: Ta på nesen! Sistemann må drikke
- 10: Sosialisering, alle skåler og drikker. Men, hvis du skåler med 3. Mann må du drikke to!
- to like: Gjør som i hovedregelen, men du bestemmer hvor mye som skal drikkes: Drikk så mye som øynene viser, drikk det som øynene til den andre personens terning viser, den som får høyest terningkast drikker totalen på begge terningene, etc. Du bestemmer!


Besøk også