Meny Lukk

VI TØMMER VÅRT GAMLE LAGER
50% PÅ ALLE PRODUKTER!

I tillegg får du ytterligere 200,- i rabatt hvis du handler for over 1000,-!

BLI FESTENS VINNER MED VÅRE PRODUKTER!

  • 183 kr 92 kr
    Sjokkerende leker er morsomme – veldig morsomme. Denne ballen aktiveres med en medfølgende liten pinne, og den begynner å lyse svakt rødt. Kast ballen til en annen festdeltaker, som kaster den videre til en annen – eller tilbake til deg. Når ballen lyser kraftig rødt sier det bzzzzzzt i hånda! Den som slipper ballen må drikke og er ute av spillet!
  • 239 kr 120 kr

    I dette spillet er det en målskive som henger ned fra et stativ. Denne snurrer rundt når den blir skutt på med en vannpistol – og den snurrer en vei når den ene treffer og den andre når den andre treffer. Målet er å få den først over til motstanderens side. Taperen må naturligvis drikke – og begge blir nok våte. Settet inneholder 2 vannpistoler og en snurrende målramme.

  • 47 kr 24 kr

    Grønn caps med Carlsberg-logo

  • 279 kr 140 kr

    Det klassiske spillet fra 1960-tallet har nå blitt trykket på et strandhåndkle. Barna vil elske dette enkle, morsomme spillet like mye som du gjorde – og selvfølgelig kan du være med! Settet leveres komplett med håndkle og to spesialterninger. Dette er rett og slett et «must have» for de som liker å ha det moro i solen.

  • 20 kr 10 kr

    Dette shotsglasset er delt i to, hvor du har blandevann i den nederste delen og sprit i den øverste. Sprit er lettere enn blandevann, så væskene vil normalt ikke blandes. For best resultat burde du ha en helletut på spritflasken når du heller i spriten. Du kan blande akkurat hva du vil, og spriten vil bli skylt ned med det det jagende blandevannet som kommer til slutt.

    Skal du ha mer enn 5 glass? Ta kontakt for kvantumsrabatt!

  • 47 kr 24 kr

    Dette enkle kjølerøret har plass til 4 bokser. Genialt hvis du skal på en liten samling å ha med deg litt drikke. Røret tar du enkelt over skulderen og det holder drikken kald.

    Når drikken er tom og du skal hjem bretter/ruller du den enkelt sammen og putter den i lomma.

  • 55 kr 28 kr

    En klokke satt inn i et fint stativ, med tilhørende opptrekker og korketrekker. Du plinger i klokken med et lett trykk på pinnen på toppen. Ta en snaps (eller shot eller slurk) for hvert pling! 🙂

  • 127 kr 64 kr

    Problemet på fest er ofte å holde drikken sin kald. Det er upraktisk å ha med seg en stor kjølebag for dette formålet. Denne kjølebagen kan du brette sammen når den er tom, og f.eks. putte i veska når du skal videre eller hjem.

    Kjølebagen rommer 5 liter.

  • 55 kr 28 kr

    Ved hjelp av disse geniale stearinlysholderene kan du ha «bursdagsøl» istedenfor bursdagskake. Plasser f.eks. noen flasker med disse midt på bordet, tenn lysene og syng bursdagssangen.

    Lysene passer naturligvis perfekt til andre anledninger også, og du vil garantert bli husket hvis du har disse på bordet.

    Levers i en pakke med 6 holdere (som kan brukes om igjen) og 6 lys (som kan brukes til de har brent ned).

    OBS: Holderene er av plast, så husk å blåse ut lysene før de har brent helt ned i holderen!

  • 119 kr 60 kr

    Spillet er svensk og heter «Fia med hutt», men det er altså ludo med shotsglass som brikker. Reglene kan naturligvis varieres, men et forslag er at man må shotte de gangene man ikke kan flytte, eller de gangene en brikke blir slått ut og skal inn i boet.

    OBS: Det er litt vanskelig å lage tårn med disse brikkene 😉

  • 47 kr 24 kr

    En 0,25 liter støvel er jo ingenting å snakke om i forhold til 2-liters og 1-liters støvlene, men de er søte og morsomme.

    Kjøp noen av disse i tillegg til en 2-liters støvel, og ha dem stående fremme på begynnelsen av festen. Når stemningen er høy kan du spørre om det er noen som vil ta en utfordring, og drar så frem 2-liters støvelen. Eller ha en ølstafett der de første deltakerne i stafetten har mindre glass, og «sjefen» som er til slutt skal ta 2-literen.

    For videoer, se vår 2-liters versjon.

  • 239 kr 120 kr

    Ikke bare ser denne lille rakkeren kul ut, den får jobben unnagjort i en fei også! Fyll den opp med et par kalde øl, og gjør dere klare til å styrte. Ølen havner i magen på noen få sekunder.

    Denne modellen har et antiskum-system koblet til slangen. Antiskumsystemet er på enkelte av våre trakter, og det gjør at skummet som kommer når dere heller i ølen blir raskere borte.

  • 96 kr 48 kr

    Air Hockey er et populært spill som normalt spilles på et stort bord der luft blåses opp i bordplaten. Nå kan du spulle dette hjemme, og det for en latterlig lav sum! Den puck-formede ballen er konstruert slik at den blåser luft ned på bordet, og holder seg «flyvende» rett over bordflaten. Dette kan derfor spilles på alle bord eller andre rette flater. Skaper garantert god stemning!

  • 127 kr 64 kr

    Dette er en kjølebag du kan ha med litt mer i, uten at den blir alt for stor. Det er en bag du kan ha på ryggen, så den er enkel å ha med seg.

  • 151 kr 76 kr

    Dette er et rulett-brett med 16 glass. Hvert glass har påført 2 numre. Den spilleren som har det nummeret som kulen stopper på drikker en shot.

    Man kan naturligvis også lage egne regler, som at alle med svart glass drikker, alt som er igjen skal shottes på grønn, osv. osv.

  • 96 kr 48 kr

    To spillere trekker opp hver sin farfar, og setter dem på startstreken. De to gretne, gamle gubbene starter å svinge stokken og går så fort de kan bortover bordet. Den som kommer først til målstreken (eller lengst når futten har gått ut av dem) har vunnet. Taperen drikker naturligvis.

    Hvis den ene klarer å velte den andre må han som falt spandere på den stående farfar!

  • 119 kr 60 kr

    Knips ballen inn i midten og se hvor sterk du er. Kan brukes som drikkelek der den svakeste må drikke, eller du kan ha den stående på kontorpulten til tidsfordriv når du ikke har noe annet å gjøre 😉

    Setter du denne frem på bordet er det garantert at en eller flere blir sittende med denne i flere runder!

  • 239 kr 120 kr

    Først skal dere putte pinner inn på kryss og tvers i ringen med mange småhull i. Hullene er formet slik at pinnene kan settes inn i mange forskjellige retninger. Pinnene blir et slags «gulv». Deretter heller dere alle de små «ølglassene» oppi beholderen. De detter ikke ned p.g.a. pinnene dere har satt inn.

    Nå skal dere etter tur ta ut en og en pinne. Hvis det detter ned et ølglass når en person tar ut en pinne, må denne shot’e.

    På slutten vil dere oppleve at når en tar ut en pinne, så vil plutselig alle ølglassene falle ned. Dere kan da ha en regel om at denne personen må shot’e alle de andre deltakernes shots.

  • 79 kr 40 kr

    Alle kvinner liker roser, og en seng full av roseblader er garantert en suksess! Legg rosebladene i trappen, på badet, der hun skal gå. Roser betyr romantikk, og disse rosebladene i silke er noe av det nærmeste ekte blader du kommer. Kan brukes igjen og igjen.

  • 79 kr 40 kr

    Dette er en pakke med 4 shotsglass som har pistolkuleformet lokk. Lag dine egne cocktail-shots.

    Bland noe du synes er godt, sett på lokket, rist og «shoot»!

    En morsom party-gadget som lager liv og godt humør!

  • 55 kr 28 kr

    Alle vil legge merke til den kommende bruden når hun har på seg denne magiske tiaraen med slør.

  • 31 kr 16 kr

    Server en skikkelig halvliter, i et skikkelig ølglass. Rimelige, men pene og gode glass.

  • 159 kr 80 kr

    Har du vært på en «Oktoberfest» eller sett filmer fra tyske ølfester? Ølen serveres fra store ølmugger, og dette er en av våre typer.

    Når festen tar av skal du ikke bli overrasket om en av deltakerne skal vise han er «mann» og drikker en hel mugge!

  • 39 kr 20 kr

    Dette er en pakke med forskjellige utfordringer. Hver deltaker trekker et kort og må gjøre det som står på kortet. Passer fint for å løse opp stemningen i begynnelsen av festen, og gir en mulighet for ukjente å bli raskt kjent med hverandre. Denne pakken passer også bra som en familieaktivitet.
    Kortene har engelsk tekst.

  • 68 kr 34 kr

    I mangel på et godt norsk navn kaller vi produktet «Horny Devil Dress Up Kit».

    Hvem er en sexy liten djevel? Du blir det med denne pakken med rosa horn og hale. Kjøp en til hver, og dere blir en «helvetes» gjeng for alle uskyldige menn…

  • 79 kr 40 kr

    Har du noen gang spilt spillet der mange klosser er stablet oppå hverandre, hvor man så skal ta bort en og sette på toppen helt til det raser og en taper..? Spillet heter Jenga, og det krever logikk og flaks i en fantastisk kombinasjon.

    I denne shot’e-versjonen står det «Down in one» på enkelte av klossene. Hvis du trekker ut en av disse klossene må du shot’e. Vi anbefaler at disse klossene legges med teksten ned, og at man snur klossen når den er tatt ut. Legges de med teksten opp kan man på forhånd se om det er en shot’e-kloss eller ei.

    I tillegg må man naturligvis shot’e hvis man raser tårnet.

    Spillet inkluderer to shotsglass.

    Dere vil oppleve variasjoner i reglene for dette spillet, men hovedregelen er at man kun kan bruke én hånd, og at man ikke har lov til å ta ut klosser fra de to øverste radene. Om man så har lov til å holde igjen tårnet med hånden hvis det vipper, om man må ta ut den klossen man tar på først etc. etc. er regler dere må bestemme dere for på forhånd.

  • 119 kr 60 kr

    Med denne opptrekkeren kan du ta opp din egen lyd, og når du trekker opp en flaske spilles lyden av. Overrask dine venner med en morsom melding etc. Opptaket kan vare i inntil 10 sekunder.

  • 359 kr 180 kr

    Ta med denne trakten på fest, og du får garantert oppmerksomhet! Den er designet for å ta den på deg som en ryggsekk (derav navnet), mens andre «bonger» fra den. Det er en helt unik og utrolig morsom opplevelse.

    Trakten kan fylles med ca. tre øl, og takket være antiskumsystemet er den klar i løpet av kort tid. Den skaper garantert liv og stemning på både små og store fester.

    Denne modellen har et antiskum-system koblet til slangene. Antiskumsystemet er på enkelte av våre trakter, og det gjør at skummet som kommer når dere heller i ølen blir raskere borte.