Meny Lukk

{randomimage}wp-content/images/random{/randomimage}

Her på Drikkeleker.no har vi et forum med mange morsomme drikkeleker, videoer og spillelister som hjelper deg med å skape en perfekt fest. Alt er gratis, men du må være registrert bruker for å kunne poste dine egne innlegg, kommentere på det andre har lagt ut og ikke minst gi tommel opp eller ned. Vi tømmer for tiden vårt lager i drekka-shopen, ta en titt for mange gode tilbud! Vårt mål er å være det foretrukne norske nettstedet for fest & moro!

Gå til forum: Fest & Moro


Fra DREKKA-SHOPPEN:

ALT SKAL UT!

50% RABATT PÅ ALLE VARER!
200,- i rabatt på ordre over 1000,-

  • 63 kr 32 kr
    Du kan bruke det medfølgende beltet, eller hekte flaskeholderne på ditt normale belte. Nå kan du hente drikke til mange på en gang, eller du kan sette fra deg din egen drikke og ha hendene fri mens du er oppe fra stolen. OBS: Holderene er av den «smale» typen, så den passer best for flasker av typen Corona / Sol / rusbrus o.l.
  • 68 kr 34 kr

    I mangel på et godt norsk navn kaller vi produktet «Horny Devil Dress Up Kit».

    Hvem er en sexy liten djevel? Du blir det med denne pakken med rosa horn og hale. Kjøp en til hver, og dere blir en «helvetes» gjeng for alle uskyldige menn…

  • 399 kr 200 kr

    Twister er et gammelt, velkjent spill. Mange har tatt frem spillet på fuktige kvelder – med sære stillinger og høylytt latter som resultat. Det er lett å få assosiasjoner til kreativ sengeaktivitet – noe denne versjonen av spillet har grepet fatt i.

    Twister-brettet er et dynetrekk for dobbeltdyne (200 x 200 cm), og det følger med to store spesialterninger som passer perfekt til spillet. Putevarene er hvite med Twister-logoen på.

  • 239 kr 120 kr

    I dette spillet er det en målskive som henger ned fra et stativ. Denne snurrer rundt når den blir skutt på med en vannpistol – og den snurrer en vei når den ene treffer og den andre når den andre treffer. Målet er å få den først over til motstanderens side. Taperen må naturligvis drikke – og begge blir nok våte. Settet inneholder 2 vannpistoler og en snurrende målramme.

  • 119 kr 60 kr

    Pakken er ideell for morningen etter kvelden før. Dundrende hodepine, tørr i munnen og svarte ringer under øynene? Få det bedre med denne pakken som inneholder en stor kopp og ispose. Morsom gave til den kommende brudgom når utdrikningslaget starter.

  • 79 kr 40 kr

    Wine saver trekker ut luften av vinflasken og lager et vakum. På denne måten blir vinen bevart, og du kan drikke resten senere.

    Det følger med to «korker» som brukes for å trekke ut luften, så du kan ta vare på to flasker.

  • 119 kr 60 kr

    Jenga har med årene fått flere navn rundt om i verden, vi kaller det Jenga. Vi har spillet i tre varianter, og dette er den tradisjonelle bordversjonen i tre.

    Stable pinnene som vist på bildet. Hver deltaker skal nå på tur ta ut en og en pinne og legge den på toppen. Maks tre pinner i hver rad. Bruk kun én hånd.

    Taperen er han/hun som får tårnet til å rase, og han må naturligvis styrte/shot’e, i tillegg til å gjøre klart spillet for en ny runde!

  • 199 kr 100 kr

    Dette produktet tilfører små luftbobler ned i vinen, som gjør at en vin kan luftes på kun et minutt!
    Produktet bruker to AAA-batterier (medfølger ikke).

    Produsentens beskrivelse av produktet:
    The Rouge 02 electronic wine breather is the first of its kind in the world, being electronic! To enjoy most wines you should allow them to breath or decant for at least an hour before drinking, but how often do we forget or do not allow enough time, or simply unexpected guests arrive and you need another bottle? The Rouge 02 is the perfect solution as it reduces breathing time from two hours down to one minute in a controlled and sophisticated way. It works by gently bubbling air through the wine, releasing its full bouquet and flavour, operating on triple AAA batteries which can be used on over 230 bottles and has an automatic mechanism to ensure correct breathing time.

    Se også vår rimeligere utgave i plast: «Rouge O2 – Vinlufter».

  • 79 kr 40 kr

    Fest korketrekkeren til vinkorken og begynn å skru. Trekkeren er designet på en slik måte at korken dras opp samtidig som du skrur.

  • 39 kr 20 kr

    Dette er en stilig helletut fra CellarDine. Du skjenker vinen perfekt og dryppefritt. Passer til de fleste 750ml flasker.

  • 63 kr 32 kr

    Fest en strikk bak på pistolens hane, og strekk den frem til tuppen. Når du trekker av skytes strikken avgårde.

    Ta den med på fest, og den som blir skutt på må drikke.

  • 119 kr 60 kr

    Knips ballen inn i midten og se hvor sterk du er. Kan brukes som drikkelek der den svakeste må drikke, eller du kan ha den stående på kontorpulten til tidsfordriv når du ikke har noe annet å gjøre 😉

    Setter du denne frem på bordet er det garantert at en eller flere blir sittende med denne i flere runder!


Besøk også