Meny Lukk

{randomimage}wp-content/images/random{/randomimage}

Her på Drikkeleker.no har vi et forum med mange morsomme drikkeleker, videoer og spillelister som hjelper deg med å skape en perfekt fest. Alt er gratis, men du må være registrert bruker for å kunne poste dine egne innlegg, kommentere på det andre har lagt ut og ikke minst gi tommel opp eller ned. Vi tømmer for tiden vårt lager i drekka-shopen, ta en titt for mange gode tilbud! Vårt mål er å være det foretrukne norske nettstedet for fest & moro!

Gå til forum: Fest & Moro


Fra DREKKA-SHOPPEN:

ALT SKAL UT!

50% RABATT PÅ ALLE VARER!
200,- i rabatt på ordre over 1000,-

  • 119 kr 60 kr
    Nærmere beskrivelse av spillet kommer senere.
  • 239 kr 120 kr

    Ikke bare ser denne lille rakkeren kul ut, den får jobben unnagjort i en fei også! Fyll den opp med et par kalde øl, og gjør dere klare til å styrte. Ølen havner i magen på noen få sekunder.

    Denne modellen har et antiskum-system koblet til slangen. Antiskumsystemet er på enkelte av våre trakter, og det gjør at skummet som kommer når dere heller i ølen blir raskere borte.

  • 20 kr 10 kr

    Dette shotsglasset er delt i to, hvor du har blandevann i den nederste delen og sprit i den øverste. Sprit er lettere enn blandevann, så væskene vil normalt ikke blandes. For best resultat burde du ha en helletut på spritflasken når du heller i spriten. Du kan blande akkurat hva du vil, og spriten vil bli skylt ned med det det jagende blandevannet som kommer til slutt.

    Skal du ha mer enn 5 glass? Ta kontakt for kvantumsrabatt!

  • 79 kr 40 kr

    Wine saver trekker ut luften av vinflasken og lager et vakum. På denne måten blir vinen bevart, og du kan drikke resten senere.

    Det følger med to «korker» som brukes for å trekke ut luften, så du kan ta vare på to flasker.

  • 55 kr 28 kr

    En perfekt gave til en kristen som er glad i øl? Glasset har påtrykt teksten «Det finnes ingen øl i himmlen derfor drikker jeg dem nå!».

  • 280 kr 140 kr

    Etter en fuktig kveld på byen er det fint med en vekkerklokke som får deg opp den tunge dagen derpå.

    Denne klokka har en propell festet der alarmknappen er, og når klokka ringer går sirena, propellen starter (og bråker) og flyr opp i taket og ut i rommet. Du må finne propellen og sette den på plass i klokka for å skru den av. Da er det ikke vår feil om du legger deg ned i senga igjen!

    Tenk så morsomt å sette denne klokka på soverommet til en kompis uten at han vet om det!

  • 28 kr 14 kr

    Dette er sprøyter som rommer drøyt 8cl. Lag en blanding med din favoritt «shooter», fyll sprøyten med denne og kjøl den ned.

    Serveres når festen er godt i gang, og to personer samarbeider. Den ene personen åpner munnen og gjør seg klar til å ta i mot, mens den andre spruter shot’en ned i munnen hans.

    Skaper god stemning!

    Prisen gjelder for en sprøyte, og vi har dessverre ikke stativ å plassere sprøytene i på lager.

    Hvordan lage shooter?
    Hovedregelen er: Lag gele som beskrevet på pakningen, men bytt ut halvparten av vannet med noe annet blankt og godt. Pass på at du ikke koker væsken!

  • 63 kr 32 kr

    Fest en strikk bak på pistolens hane, og strekk den frem til tuppen. Når du trekker av skytes strikken avgårde.

    Ta den med på fest, og den som blir skutt på må drikke.

  • 199 kr 100 kr

    Hagefester blir alltid morsomme med aktiviteter litt utenom det vanlige. Hva med litt oppblåsbar leke-karate?

    Dette settet inneholder 2 par store oppblåsbare hender, 2 par store oppblåsbare føtter og 2 pannebånd.

  • 79 kr 40 kr

    Dette er en shaker i glass, så du kan se drinken mens du shaker. Det er påtrykt noen drinkeoppskrifter.

    OBS: Vær forsiktig om du shaker blå curacao (eller andre drikker med sterke farger). Kan få katatrofale følger for klærne dersom du søler. Vi snakker av egen erfaring.

  • 199 kr 100 kr

    Kan dere ikke avgjøre hvem som skal få den siste øl’en? Avgjør spørsmålet som gladiatorer og kjemp for å bestemme hvem som er den verdige vinneren. Settet inneholder 2 oppblåsbare hjelmer, 2 skjold og 2 slagvåpen.

  • 79 kr 40 kr

    Dette er et halvlitersglass med tegning av en gris og påskriften «FYLLESVIN». I tillegg er det en opptrekker, og en drikkelek-terning. Terningen er svensk, og det står hvor mye du skal drikke og hva du skal gjøre. F.eks.: «tag en stor klunk och rapa!»


Besøk også